Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam borac,hvala bogu nisam invalid,zaposlen sam i imam solidno primanje ali da sam ne dao bog u ovakvom stanju,boga mi dragog ako bi rjesio dici ruku na sebe prvo bi njih par otislo na Ahiret.Sa merakom bi ih ucmeko.
neces nista rijesiti ... kao ni oni, ne moze pojedinac nista... a od drustva sam svakako digo ruke
@cesagija To sad pričaš iz tih "cipela". Vremenom "oštrica otupi", pregazi te vrijeme i neimašina. Postaneš sam sebi odvratan, a onda nemaš ni volje nekome ko te prevario je-bat majku, nego na sebe dižeš ruku. 80% našeg naroda je u teškom stepenu depresije. Neće na dobro. Najbolje bježat.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa ubijajte lopove a ne sebe .. Bake vam se grohotom smije
Ne diraj Baketa pizdo jedna izdajnicka, takvima poput tebe zelim sve najgore
Vala bas, cuj sebe spalit ? Misle nekom ce biti zao, nekom stalo sto c se spalit? Pa raja ce u Sarajevu i dalje puniti kafice jebe se nekog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
20 godina? samo? koliko treba da se skonta da nije dovoljno na sebe nabaciti komad platna i reci - ja to zasluzujem, postojim, pravio sam djecu, mali su, nema posla u drzavi - daaaaj mi? stvarno je dosta kukumakanja, lopatu, krpu, krampu, serpu, metlu u ruke, ali lezat' nako - nema.
sto se tiče avaza i soboslikara iz gusinja fahre ekonomijaaaaaa radoncica scepe malog oni su se već spalili
MA ne seba spaljivati, dosta su borci dali ovoj zemlji . . . organizovati se pa na poljine, i druga mjesta gdje bagra ima imovinu i spaliti lopovima sve sto imaju, to je najbolje rjesenje.
Spaljen neces nikome valjat nego zivi i daj otpor
Adresa centrala SDA i glovonja Bakir Izmetbegovič.Svoje je zbrinuo di petog kojlena a za vas mu se jebe ko za prošli snijeg.
ironicno je to da na sve tri strane je mozda bilo 10 posto koji su dobrovoljno obukli uniformu..a ostali su bili primorani ..mobilisalo ih a veliki broj njih cijeli rat trazilo neku stelu ili soluciju da se demobilisu ..e sad isti ti se busaju u prsa kako su branili svoj narod i sl ..patetika zesca
Sad če bakir sa kanisterom da vas gasi...e rane moje ljute
Sad če bakir sa kanisterom da vas gasi...e rane moje ljute
Tužno dokle smo dogurali! Ako se ova dvojica ljudi spale, ni ovakva država ne zaslužuje bolje. Prema tome, molotovljeve koktele u ruke pa svak ispred svojih općina/opština i pali govna parazitska, nek sve gori!!!!
Nemojte spaljivati "nas", spaljujte "njih" :)
joj oca mi samo ste vi falili ko da nema milion seljadije
i gdje su oni sto kazu da bi voljeli da zarazi opet ovo ono. ovo je da se ne zaboravi, da ne treba nikad branit svoju drzavu nego jedino porodicu i ako treba i kinu ih sve odvest daleko od ubijanja i hledat kako nahranit zenu i potomke. a nije ni mudro stancat dijecu u neimastini i onda drzava mi kriva.
Ne ponašam se jer je prošlo 20 godina od kad se završio rat, a oni za čitavo to vrijeme su samo kukali i tražili, a ruke iz guzice nisu izvadili da nešto urade po pitanju svog života, ja sam mnogo toga uradila od kad se rat završio, bilo je i uspona i padova i suza i smijeha, ali nikada nisam ništa tražila niti molila za bilo šta, i oni nisu jedini, takvih je more, po cijeli dan puše i piju i kukaju na ovu nam jadnu državu, a šta rade po pitanju toga?
Uh pardon, pogrešan klik na odovor :/
Nema govora da je inavlid 40% i da nema primanja, znaći da nije regulisao ranjavanje na vrijeme, tj do 2007. godine. Bosna je jedina država koja je inaće davala ikakvu pomoć demobilisanim borcima nakon rata, ni jedna država to u svijetu ne radi. Gospoda su imala 35/39 godina kad je rat završen, možda da su manje jahali po ženama i više tražili posao bi imali od čega da žive. Posla ima ko želi da radi, posebno na portaliu posao.ba, samo ne neće niko da bude komercijalista ili da radi u skladištu, svi bi direktorske fotelje. U klupama je bilo mjesta u bivšoj Jugoslaviji, još je tada školovanje bilo besplatno, i to je njegova krivica, što nije završio zanat kad je mogao. Danas mladi moraju plaćati i školu i opet uspiju i da završe i zaposle se i odu vani da rade, ponavljam posla ima ko želi da radi. Prema tome, nije mi ih žao, neka se spaljuju, sam si krojač svoje sudbine. Ja znam invalida koji je amputirac i čovjek radi i izdržava porodicu, djeca mi završavaju fakultete.
@djetalina imaš jedno tipično razmišljanje dobro uhljebljenog budžetlije....
Prije svega nisam djete, imam 39 godina, koliko je i jedan od njih imao kad se rat završio, radim od 18 godine, sama sam platila sebi i fakultet i magisterij, a i doktorat cu ako Bog da, imam više certifikata stranih jezika nego ćeš ti ikada imati, civiljna sam žrtva rata 70% invalid, a dok sam studirala radila sam i kao komercijalista i kao skladištar i na benzinsko pumpi...dakle šta sad imaš da im kažeš?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Izgleda da od svega što su nam obećavali smo dobili jedino jedino 1 l bezolovnog i kineski upaljač.
Krenut ću samo po sjećanju. U Travniku su ubijena dvojica policajaca, u Sarajevu ubijen federalni doministar Jozo Leutar, u Konjicu ubijena obitelj Anđelić, u Brčkom ubijen povratnik, a pretučena njegova supruga završila u bolnici, ubijen gospodarstvenih Jozo Kafadar. U Nevesinju i Kozari spaljene kuće, povratnici u selu Menjik napadnuti kolcima, pretučene i domaće životinje od strane seljana sela Pridvorci, i to pod budnim okom policije iz Uskoplja. U konjičkom naselju Bradina opljačkane kuće, oskvrnuti križevi, mehanizacijom preorane netom obrađene njive površine od oko 60 duluma, ostavljene poruke „ustašama ovdje nema mjesta”. Na raspravi u općinskom vijeću Bugojna općinski vijećnik SDP-a javno govori „pobili smo vas 93. pobit’ ćemo vas opet”. U Grabovici kod Mostara više puta oskvrnute grobnice i pljačkane kuće itd.