Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ste vi BANDITI! Nakon toliko godina i toliko zaposlenih vijecnika, parlamentaraca itd itd delegata, predsjednika i to TRI konja...vi tek sad to skontali da treba zakon o igrama na srecu... Kakav je to lobi i mafija braco moja...
Podsjećamo, riječ je o Prijedlogu zakona koji osporavaju parlamentarci iz reda HDZ-a BiH , vidis ko drzi monopol . A tu i Bakijevi zele svoj dio kolaca .
@macak mali Na mjesečnoj razini. BAkir tvrdi 15 miliončića, što se preko Međugorja i fiktivnih turista ne samo opere neg i uveća 10 puta a zatim uloži u nekretnine na JAdranu ! Evropski kralj nekretnina je Dragan Čović sa posbenim naglaskom na jadransku obalu !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo gledam komentare naroda, intervjui po ulicama u BiH , i nijedan pohvalan za vlast. Svi govore o nepotizmu, pljački, lopovluku, nestvarnom bogačenju, izigravanju zakona, nesposobnosti izabranih, i td. A, izbore će opet dobit..isti.... Koji je odgovor , zašto??!!!!????
zato sto mislis da je klix ogledalo naroda. da jest nasa stranka ili slicna grupa bogatih uhljeba koji se pretvaraju da su radnicka klasa bi odavno bili na vlasti.
@Heep Slalem se s tobom i tom računicom .... Ali , po tom, još ostaje pola registrovanih , koji bi mogli ( da hoće) promjeniti stanje iz temelja...Dakle neče... pozzz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O svemu se UPRAVO odlučuje na sastanku Čović predsjedavajući, FAhro UDBA koordinator i Bakir član. JEl i o zakonu o kaldionicama ? OSIM TOGA ZAKONA !! O njemu se odlučuje demokratski u parlamentu. U prevodu za penzionere i idiote, u novinarski uglađenoj i bezopasnoj formi, NEMA POLITIČKE VOLJE ZA PDV kladionicama. I to je kao NEKOMPATIBILNO otpalo iz pomenutog PAKET ARANŽMANA koji se upravo utvrdđuje U PREDSJEDNIŠTVU, ko da je FAHRO ČLAN PREDSJEDNIŠTA ( vjerovatno trenira za člana tog tijela)!
Na kocku vam nedam ni novčića, a na nju uvodite raznorazne akcize
Bijedni balijski hamelji finansiraju rad škutorskih kladionica. Tako nam i treba kad nemamo mozga koliko može stati u kašiku.
Živjela SDA, temeljna stranka svih Bošnjaka i Bakir, neprikosnoveni lider svih Bošnjaka u domovini i dijaspori. Bog i Bakir, trećeg nema, majku vam komunističku.
Do sada je HDZ imao sape na tom kolacu. Sada i SDA to isto hoce. Ako prodje, nac ce oni nacina kako da iz poreza pare skrenu u stranacku kasu. Dakle blato i jedni i drugi.
sigre na nesreću
ČUDO BOSANSKE OBNOVE. Bakir se čudi kako je FAhro uspio stvoriti imperiju. Vučić se ne čudi jer zna da je prao za Mila, Miškovića i ŠArića, a da je umjesto Energoeptrola razvojni kredit uz 2,8 posto, dakle bolje neg od MMFa a nako SLOBODNO BEZ USLOVA, od BAkirovog partijskog šefa Sulje. 22 miliončića pred izbore, a kulu izgradiše crnogorski neimari, tako da se sve može provjereiti kod MIla ili đe god već dokumetacija bila :)))) http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=28802
hahah pa oni su ga i napravili
Gdje god ima problema za usvajanje zakona, tu ima i stranackog profita Komentar sponzoriran od www.vjestnik.com
Treba vas sve ukinut po hitnom postupku #SAMOKAZEM
Šta znači SDA u domu naroda ? NIŠTA ! Imali li taj zakon ko antiradnički zakon u REFORMSKOJ AGENDI ? Neeeeejma. Ni po standarndnoj ni po produženoj proceduri. PA hoćel ga biti ?? A šoooooooooooo, pa već lego kredit MMFa, što da sada udaramo porez sami sebi i partnerima ??? I zato večera je naša pisma , večeras se vino pijeeeeeeee !! Ovako fino ba nikom nije !! Na evropskom ALahovom putu.
nije to drzavni parlament, ovdje je kvorum vecina prisutnih (30 od 58) i za izglasavanje je potrebna prosta vecina od broja prisutnih.
hrvata ima 17. da ne dodje nijedan mogu sve bez njih.
mnogo obećavaju.
Dokle nekakve strategije za puteve, ono, ovo..., samo pljačkaški nameti !? Ako HDZ može blokirati zakon za porez onda netreba Niko da plaća. Što je to ako neko može da neplaca a drugi da plaćaju. Kakva smo mi Država i kakvi smo narod-i kada sve ovo trpimo. Mafiju možemo ukloniti samo masovnim gradjanskim protestima, jer i opozicija puse u svom interesu. Šuti, pomalo se oglasavajuci kako bi narodu zanatski oči i zacepili uši, dok nesjedu na vlast. Narod je zakon.
hoćete li stići do izbora?