Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braco Hrvati samo napred borite se za slobodu od Slobode nema nista vaznije. Pogledajte kako u FBiH koju kontrolisu Bosnjaci, zive Srbi i Hrvati. Ako oni pobjede u ovim politickim borbama tako ce biti u cijeloj BiH. Samo zajedno mozemo pobijediti tu posast. Sloboda nema alternativu.
tesko nama hrvatima kad nas ovakvi tipovi predstavljaju kao sto je leo stidim se budaletine.
Hoce li mi ikad iko objasniti sta znaci biti \"kategorican\" ili tvrditi \"kategoricki\" ?!?!?!?!?!?!?!
Pa zar ne vidite da ta budaletina vodi one man show, točnije cirkus? Zašto mu mediji pridaju pažnju uopće, vidite da izmišlja gluposti samo da bi ga objavili u medijima.
...što je Leo milo to mu se i snilo.