Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo i BiH uvijek odgovore na predivan način kad im se dolazi s porukom mira i na divan način, bez obzira ko to bio.
Gledam danas iz Nedzarica magistralom ocrtane trake jarane pod konac:):) trebao bi Papa cesce navratiti kod nas, ima neke lijepe euforije i ovi nasi nesto rade :):)
trebao bi, i narod bi se omrsio
...... opustite se i uživajte u ljubavi i vjeri.......makar i nakratko.......
ne brini,Ambasadore,znamo mi da ti ima ljudi u Hrvatskoj koji ne pljuju na Sarajevo kao sto je onaj filozov Nino Rasprdic.mjesecima pljuje po Sarajevu i sto papa dolazi u glavni grad.
Kako je ostario ovaj DelVechio . A bio je dobar igrac Rome
Nije ovaj papa glup. On malo da se voza po svijetu, a sve to da država u koju dolazi mora platiti... Bruka i sramota.Nekoliko miliona KM je iz raznih budžeta izdvojeno da bi on sa šačicom bh.Hrvata orgijao po Sarajevu...
Dodikova, Baketova i Coviceva molitva u BiH predsjenistvu prilikom posjete Pape u Sarajevu, "Boze nas koji jesi na nebesi, primakni nas tudjoj kesi"
kakve veze ima predstavnik druge države sa dolaskom Pape. ko je on da daje ocjenu objavio tome. kad san vidio del vechio mislio sam da nije argentinski ambasador pa hajd i nekako, ali hrvatski...
Pade mi na pamet onaj igrac Marco Delvecchio. Promasio zicer u finalu EP 2000.
Dao gol mislim :)
Ambasador Republike Hrvatske Ivan Del Vechio pozdravio je dolazak druga pape Franje u Sarajevo ocijenivši to izuzetnim događajem za BiH.
sta ti znas kakva je atmosfera, nisi bio u sarajevu od 73. Kad si se vratio po zaboravljani kaput koji si ostavio nakon posjete za vrijeme olimpijade.
ma totalna pozitiva....sve nam plusevi u ocima