Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo! Šta je sa cijenom rada? Uveli ste nam evropske cijene, a cijena rada je kao u Ruandi?
do kada cemo Bosnjaci i Bosnjacki Narod darivati cistu,zdravu Bosnjacku krv a primati svinjskom mascu othranjenu i alkoholom odojenu srpsku bolestnu i prljavu krv!!??Zar nemamo pravo odbiti genocidasku cigansku krv ako ne drukcije onda na osnovu vjerskih razloga!!??
Hahah cuj bit ce placeno otsustvo a ko ce mi platiti socijalno i penizijono sto nase firme nikako ne placaju a ne odsustvo radi krvi ili da moramo svaki dan da dajemo krv da bi nam platili radni staz i socijalno? FUJ Drzave i govana Politicara