Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kukate li kukate, al zato slavite 1. mart (dan kada je jedan narod prglasan i kada je alija odlucio da će bit rata), drago vam je sto je Kosovo i metohija odvojena od države Srbije a kao u bih se ne mogu mijenjat granice, pljujete po 49% kako kažete svoje države, prijetite praznim puskama, dozivate u pomoc sve i svakoga ko vam padne na pamet. Niste dorečene ne znate šta hoćete, jestel gladni il ste žedni, dal bi kakili ili pikili, dal ste bosanci ili bošnjaci, dosadni ste poprilično, uglavnom.
Da li će danas u podne Valentin Inzko procjeniti da je taj, kako ga je nazvao "PRAVI TRENUTAK" da iskoristi Bonske ovlasti, pa da u miru pjevamo, vratio se Walter, je*o vam je mater!
To što visoki zvaničnici potpuno ignoriraju održavanje referenduma, nije, kako se tvrdi, znak nezainteresiranosti, nego naprotiv, usaglašenog "okretanja glave" od ilegalnih aktivnosti te jačanje uloge državnih institucija i podrške proevropskim i naprednim faktorima u BiH.
Po svim medjunarodnim pravima od danas je na snazi Ustav RBiH ! Odluke na dalje donosi Ustavni sud RBiH koji je ujedno i jedini nadlezan u RBiH!
Narode cestitam vam povratak Ustava RBiH!! Po svim medjunarodnim pravima od danas je na snazi Ustav RBiH ! Odluke na dalje donosi Ustavni sud RBiH koji je ujedno i jedini nadlezan u RBiH!
A gdje to u Diznilendu
@pelevratimifriz Zakon je jasan ,misljenja pojedinaca irelevantna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
isprali ste ljudima mozak nekakvim ne bitnim referendumima, cijepanjima drzave, ratom dok sustavno unistavate tvornice, a samim tim i zivote "svojih" gradjana. nece nas i bez rata ostati ovde milion za 10 godina.
To nije referendum već anketa
@yeniceri A ti bi da ratuješ idiote? Tvoj mozak bolji što zagovaraš smrt, ubijanje i protjerivanje ljudi sa njihovig ognjišta? Hebo te otac balava, obriši nos idi se igraj, ovo je bila samo predizborna ANKETA i biće nova slična za 2 godine
tačno u podne Dodik ide sredinom đade svaki bošnjo vlahinje kara puno rupa u vazala.... noć je tamna a moja ge velika glava. u gaćama i ide paljankama a i u sokolac zabije ko kolac, dobrom curama vlahinjama
Cime se vi bavite jbt. Sve retard do retarda. I kao vlast ne valja? Kakav je narod, vlast je odlicna. To sto je nezaposlenost na vrhuncu, sto i ko radi, radi u administraciji zahvaljujuci clanskoj karti, sto nam penzioneri kopaju po kontejnerima, sto se djeca lijece novcem koji roditelji bukvalno prose, sto smo jadni zeljni zivota koji na TV vidimo, sto nam je ljetovanje pojam uspjeha u zivotu, sto nam plata moze biti do 15-og u mjesecu i da ne nabrajam, sve to je nebitno. Bitni su idiotluci koji vam vase nacinalne vodje namecu kao bitne. Je*o vas i Bakir i Dodik takve retardirane i 9.i 10.i 11.i svakog drugog dana u svakom mjesecu.
Boošnjoooci jel od danas važi Ustav RBiH ? 😂😂😂😂😂😄😁😁
frannko KO BI REKO VIDI POSRBICO☝️️ ODLAZE, JEDAN PO JEDAN: Dodika napustio jedan od najvećih kritičara Saveza za promjene Vitomir Popović!? Vitomir Popović okrenuo leđa Dodiku i podržao Dragana Čavića 😂😂😂😂😂😂😂😂
Jooooooooooojjjjj Allahu dragi pa šta će sad Republika Srpska i Dodik 😁😁😁😂😂
To je svakako privatni referendum pa rezultate mogu objaviti kako god hoće i kako odgovara genocidnim političarima.
Hajde ma šta reče hihihihihihi
Eh dobro jutro moje komsije svanu i ovaj dan mislili su mnogi da ce biti nesto drugaciji ono isti s.anje ko i svaki drugi dan nit se RS odvoji nit federacija propade a ja morao na posao kao i obicno. Doduse jeste nesto drugacijie za kojih 7 dana ovce ce izglasati Dodika i Bakira da me ebu i naredne 4 godine jer ruku na srce ovako dobru kanpanju odavno niko nije bolje odradio .
hahahaah jes vala halabuka oko nicega............... sad mozemo opet da tracamo oko burkinija i jezika...........
@mirrorce Ne mozemo jos sada ide uvertira za izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
DODIK RAZOČARAN SLABIM ODZIVOM: "Sram bilo svakog Srbina koji nije glasao"! Siniša Karan, predsjednik Komisije za referendum, kazao je da je izlaznost građana na referendum oko 56 posto, što je znatno ispod očekivanja vladajuće partije SNSD-a i njenog predsjednika Milorada Dodika,koji je očekivao izlaznost od najmanje 75 posto. 😂😂😂😂😂😂
BOG ME UBIO AKO JE BILA I 35% VEC PASCADI VLASKA MOGU KOJU HOCE CIFRU BUBNITI JER NIKO NIJE NI KONTROLISO TAJ ILEGALNI REFERENDUM
pravi srbin zna da je rat bio greska, pravi srbin zna da anketa na dan entiteta je cinjenje greske po drugi put, zna.. znamo i mi!! ratom i podjelama se gubi a ne dobija i dobar broj pravih nije htio da da glas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)