Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripremio bi ja da imam
a jel se mora krenuti sa dobrinje, moze li se gdje pridruziti usput? :)
Apsurdistan. Grad koji nema metra biciklističke staze jedan dan se blokira da se biciklisti provozaju i svi sretni, do slj. puta.
Idel Dino Merlin?
pa sta fali moze i to, samo nek se vozi. Nek obuce kratki sorcic, skupe tene(po mogucnosti za biciklizma), carape nek digne skoro do koljena, kacigu na glavu da pokrije celavicu i Dino spreman.
Iz njega zraci to "nesto". Ta neka energija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam planirao doći iz Visokog do Sarajeva biciklom pa da vozim, ali ako bude kiša padala ništa od toga :(
JA odem u Zenicu pa se isti dan vradim,ali samo kad nema kise.TEsko je voziti po kisi :)
Ipak sam otišao, vrijeme me pravo poslužilo, samo je malo propadala kiša tokom vožnje, ostalo sve uredu. Ovo je bilo baš nezaboravno iskustvo, ko nije otišao a mogao je, grdno se zafrkao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja cu sutra,danas ce bit guzva:))................
Zar nemamo ništa umjesto tog "Giro" ?