Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam borac za bošnjakistan.Živim u rezervatu koji se sastoji od 24% teritorije;gdje god da krenem, nailazim na srpsku i hrvatsku teritoriju,Šta ću,kud ću,kukala mi majka?! Help,bosnja,help bosnja.Svi nas redom karaju u dupe,a najviše efendija.Voli efendija muške guzove.
E moj sumaru, pa taj put je i prije postojao, dakle nije nista napravio, a jedino ce ti valjati sto je asfaltiran, da ti se babi ne tresu g.u.z.o.v.i kad je vozis na konjskim kolima
Trebaće trebaće isto kao što će Ganić u Beograd a Komset u Srbiju.
Dobro došli u Republiku Srpsku,bradatu i ne mrsku. Spremajte pasoše,trebaće vam još malo.
Gradi li se kod vas šta,bolešnjaci?Sem džamija i terorista,kod vas ničega i nema.Boli vas briga za naš put;naš je,nije vaš.A za vašu informaciju,ostalo je još 1,5 kilometara(1500 metara) da se asvaltira i put je gotov. Lagano zaokružujemo teritoriju Republike Srpske.A vi mošnjaci,povucite nas za mošnje.
Koran Pale i obratno brale, bila je uzrecica za sve prigradske papke...?
Ako te ljudi prepoznavaju \"kamenjem\" uprkos anonimnih autotablica, onda si licno ti u zivotu nesto kardinalno zaj*****, druze moj!
Mogu i Bosnje prolaziti Srpskom magistralom do Jahorine,samo ce morati placati putarinu i uz putarinu dva-tri po turu,a zene mogu besplatno- mi dame postujemo ,nismo talibanski divljaci kao njihova braca Bosnjaci.
@... Ti očigledno Sarajevo vidiš samo kad dođeš u posjetu familiji.
Hoće, ako živiš na Alipašinom ili Dobrinji onda ćeš biti za cirka 20 minuta na Jahorini. Raskrsnica je na ulazu u tržni centar Tuš u Lukavici.
Nema veze. Četaljskoj dijaspori je najvažnije da slaže da ih napokon neće ezan ometati dok se lafo voze kući s posla.
Papci, ovo je stari put koji je malo saniran. Toliko o izgradnji...
Otvara nezavrsen put!!! He he he
jah..sta ces
Veliki dan za srpsku stvar. Još malo pa otvaramo put Trst-Karlobag-Beljina-Beograd-Okinawa