Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su infektivni i najopasniji virusi u BiH
Cuj kod Scepe u njegovoj privatnoj stranci izbori za predsjednika.
Jedina razlika između ove tri partije je i kad covic i dodik odu te partije ce i dalje postojati a kad radoncic ode sbb se gasi. bezveze su te partije u kojoj pojedinac se sve pita
Vheer iz Bake đinđerbird? :-D
tri mafijaša i lopova nemaju protukandaidata za mjesto šefa u svojoj lopovskoj organizaciji
Proljetno ludilo
DOBRO SE TREBA ČUVATI OVE TROJKE, MISLIM DOBRO SE TREBA ČUVATI SVIH STRANAKA U OVOJ ZEMLJI (KOLIKO SE UBOGI ČOVJEK MOŽE SAČUVATI) ALI OVA TROJKA JE GORA OD NAJLJUĆE ZMIJE OTROVNICE.
jedini kandidati a svi prosipaju neku demokratiju, pa sve i da je htio neko se prijaviti nije imao hrabrosti, ovih se nećemo lahko kutarisati.
GLASAJTE,GLASAJTE, ma mama nek vam glasa:) Pred izbore, svaka KARINA da li iz Bosne ili EU govori nam vas glas je bitan,nasi urbani pjevaci postanu folkerske pevaljke koji za pare od Europkse Unije snimaju pesmice TIPA glasaj,glasaj ,glasaj,,,,,,NECU VISE DA GLASAM........pusite ga GMIZAVCI
Sam izbori u tim partijama su obican cirkus jer je sistem takav da omogucuje jedni te istim ljudima dozivotno da budu na vlasti. Sistem glasanja je javan, prije kojeg slijede lobiranja i ucjene cime korupcija dostize vrhunac jer se svi procesi odvijaju samo kako bi pojedinac ili manja grupa odrzala vlast. Npr ako uopce mislis raditi a ne glasati za onog ko ce pobjediti onda sjeces granu na kojoj sjedis. Ona stara alijina u kojoj kaze da ne mijenjamo stranke vec ljude koji je vode nije pila vode jer je on jedan od tih koji je omogucio ovakav dozivotni nacin vladanja pojedinaca bez ikakve odgovornosti prema bilo kome. Mislim (a nisam siguran) da je sdp nesto radio po tom pitanju pa su uveli glasanje elektronsko gdje niko nije nedodirljiv naravno ako administracije nije kupljena, ali je istitrebao da dodje do dna da bi to uradili oni koji nemaju gdje otici.
Ovu trojicu bi partizani sredili u prvom naletu. Za primjer istalima lopovima.
Gledaj ove likovi iz Crtica trebamo zvati u pomoc EVOKSE ili DULOKSE nek ih JEB(pip)U
narod gladuje nema ni za vreću brašna od 5 kg, koga briga, neko se za to koštrira do ludila
nema 6ovana do bivših komunističkih 6ovana!!!
napusite se qrca