Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutni raspad politike manjeg, nebitnog entiteta. Raspadaju se i “komsije”, podnijeti ne mogu da ce svijet ih konacno klasifikovati onim sto su.
Politicko Vojno i Policisko rukovodstvo..RSa.je presudjeno za Genocid.Vojska i Policija su Pocinile zlocin.Rukovodstvo RSa he planiralo Genocid.RS je nastala na zlocinu Genocidu.
Kada je SDA bila u vlast ovi isti SDPovci su nas trovali kako Bakir I Dodik samo nabacuju jedan drugome, i kada oni dodju na vlast ce mo vidjeti novog Dodika. I gle cuda, dan i noc oni sada nabacuju Dodiku kao na volej dan i noc prepucavanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo sto Masic prica to su uvidjeli i gradjani. I Milorad i Aleksandar se na vlasti odrzavaju kradjom izbora, a javnost prepadaju nekakvim konfliktom sa NATO paktom i borbom za ruske vrednosti
Politicko Vojno i Policisko rukovodstvo..RSa.je presudjeno za Genocid.Vojska i Policija su Pocinile zlocin.Rukovodstvo RSa he planiralo Genocid.RS je nastala na zlocinu Genocidu.
Nek idu za Dodikom , samo se on nakro miliona , a od cega oni da zive? Cim ko ode ukinut mu platu i radno mjesto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vučić se češće sastaje sa Dodikom nego sa svojom ženom, a Dodik se češće sastaje sa Vučićem nego sa svojom ženom, šta mislite guze li se njih dvojica?
Zicher.
I plate
Ovaj debil je najveća šteta i opasnost za ionako ugrožene povratnike u RS-u . Hrabra junačina iz Sarajeva junački riga pretnje Dodiku sve u cilju što gore situacije u državi da bi on i ostali uhljebi što duže otimali platetine za nikakav rad . Jado , smiješ li u Banja Luku pa tamo ponoviti svoja laprdanja . Fuj , kakvi primitivci iz sva tri stada glume političare .
Predlažem kao član IZ da IZ Bosne i Hercegovine organizuje preventivno plan, u ovakvim slučajevima momentalno pružiti podršku napadnutim ljudima. Na način da svaki džemat u Bosni i Hercegovini odmah nakon napada sutradan pošalju minimalno 4 člana džematskog odbora ili dobrovoljca iz džemata koji će otici i javno održati protest na mjestu gdje se dogodio incident.
Evo i ja pozivam da napuste sve institucije i to niko drugi nego sam glavom i bradom Haris Harisović
Apsolutno se slazem, ali napusti i ti bogalju uhljepski, iz rova sam te debilu gled’o!Ni babo ti rova nije vidio!!!
Pa, sta? To sad ovdje mogu zivjeti i raditi samo oni koji su se borili ili sta?
E lijepo. Nakon kratkog perioda dogovora, sada nam je SAD zakuhao potpuni raspad. Pitam se jesu li ove junacine u komentarima spremena na sta nas ceka, ili ce se junacit iz njemacke.
Masicu, legendo! Nek si mu rekao. Na ovim supljacima Ronhil dobija kod zatucanih izbore 20 godina...
Masicu, zar se Dodik nije promijenio ? Zar ga Njiva razgovorm i kompromisima nije ucinio europskim Dodikom ?
joj jeste sdO dosadni vise
Tako je bree Damke....Neka idu tamo i odakle su dosli.......
Kada je SDA bila u vlast ovi isti SDPovci su nas trovali kako Bakir I Dodik samo nabacuju jedan drugome, i kada oni dodju na vlast ce mo vidjeti novog Dodika. I gle cuda, dan i noc oni sada nabacuju Dodiku kao na volej dan i noc prepucavanja.
PA RASPALI BI SE ZA 10 DANA ,SAD SE NA FEDERACIJU VADE ,DAJ ZA OVO DAJ ZA ONO .Od lopovluka se ne živi .Sve im se plaća da bi život obični ljudi tekao. Nek rade malo dosta ba pljačke građana . nek pasu travu jedu srijemoš.Pa šta smo mi to njima uradili otkud ovolka mržnja prema BOSNI.Pa izvrču i izmisljaju istoriju nekakav srpski svet .
Mašić dodo i vule podjednako glupi
Ukinuti entitete smanjiti broj ministara i stranke nek se same financiraju. HŽV
Bosna i Hercegovina ima dobre, pametne i uspješne ljude (različitih konfesija, nacija, svjetonazora...) koji, za njenu, svoju i dobrobit svojih budućih naraštaja, neće dopustiti da sljedbenici destruktivnih politika i ideologija unište njeno hiljadugodišnje postojanje nego će ih poslati na smetljište historiije.
E večeg uhljeba od tebe ova zemlja nije dala..