Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagano mladoj složiti optužnicu za saučesništvo ili pomaganje u ubistvu pa nek se ne sjeća u Tuzli 6 do 8 godina.
Lagano sačekati da Tužilaštvo završi istražne radnje, a ne pozivati na linč svjedokinje prije nego što je suđenje i počelo.
Hipoteza moram vas ispraviti u slucaju ubistva Dzenana Memic nema svjedoka! Postoji samo saucesnik!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa kome vi više mažete oči? ''Suspenzijom'' policajca samo želite prikriti svoj nerad! Pritisnite više Alisu, malu dromfulju da konačno propjeva, kao i njenog tatu Ziju, varalicu svjetsku!
Nema dok narod ne uzme stvar u svoje ruke.. Ovaj slucaj se u pravnim drzavama rijesi za par dana.. Jadni roditelji ovog mladica sta sve prolaze nakon gubitka djeteta.. I ovu Alisu ce roknut da ne propjeva. Eto zivi bili pa vidjrli
lijepi huso ne pristaje vam to ime mislim da je i Lepi Mica lepsi od vas! A ne zelim koristiti vulgarne reci ali od vas papaka sam i to naucila pa najblaze receno mislim koliko ste lijepi huso da vam ni rodjena majka ne bi dala!!!
ova Dalida voli kamere pravo,podsjeca malo na Aleksandra Velikog vucica
Cuj ne sjeca se sta se desilo??Pa jbt,na kojoj drogi je ta cura bila??Kako se njoj nije nista desilo jadnici a ona se nista ne sjeca???Vrlo nerazjasnjene okolnosti.....i nju i tog smrada policajca bih ja zatvorio do daljnjeg pa bi vidili kako bi oni pjevali...najlakse se praviti lud,davati razlicite iskaze i ne sjecati se nicega a njega jadnika nema pa nema...ja se jarane uzdam u samo jedan jedini sud a to je rijesi to sam.....ne treba meni za to ni sud ni tuzilastvo ni murija korumpirana....
...rođačko-političke veze i zaleđe su jače od pravnog sustava. dobar temelj "u čaršiji" zlata vrijedi. zato i jesmo srednjevjekovna vukoyebina.
Kakve sankcije policajcu,izdajte naredbu za privođenje ima da propjeva
seljacka posla pisaj ih tuzilastvo radi svoj posao hashahshashahshha
Kuku koliko je samo covjek nemocan pored ovolike nepravde kuko bi do sutra nad ljudskim sudbinama i za naj ali najosnovnovnijim uslovima za zivot
Od pocetka su meni ovi Memici sumnjivi bili.. Prvo stari javno na tv Alfa kaze kako mu sin nije bio naoruzan, onda na onoj stranici priznaju da je bio naorauzan, ali 'malim'' pistoljem :) Cuj malim pistoljem!!!! Krivicu usmjeravaju na nekog lijevog, djevojka mjenjala izjavu, a sad murija ustvari mjenjala iskaz.. Ovo je svrzino kolo
KorisnikUsluga kave gluposti valjate!!!
@Sveznalica123 Pa zar nije tako. Covjek kaze, nije moj sin bio naoruzan, javno na televiziji. Nasao sam mu samo palicu u autu i uzeo mu, nakon cega me je molio da mu je vratim, tri dana. Poslije toga, na onoj stranici, fino pise da moraju reci da je imao pistolj, ali neki mali, 6,35.. Jel taj ne ubija?Odakle mu pistolj, jel to ko ispito?? Ako neko nosi pistolj mora se bojati nekog jaceg od sebe. I mene je strah da me ledenica ne opali zimi, pa ne nosim kisobran il sljem svaki dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
drota treba objesiti
alisa mutap dobila amneziju od straha. pa po tome svako ko je bio u ratu kao da nije ni bio ima amneziju niceg se ne sjeca
mutap hahahhahahhaha hvala ti alija
ma kakvo sudstvo vidiš da je sve u kurcu
U prvom momentu se radilo o tezoj povredi pa se neko i usudio kalkulisati ali od momenta smrtne posljedice policajac koji je mijenjao iskaz, vjerovatno i prikrivao tragove je saucesnik u ubistvu i to nije za disciplinske sankcije i sl. to je krivicno djelo i gospodin policajac je trebao biti vec u pritvoru. To je do tuzilastva i sudije vise joj ne treba policija ima sudska da ga lisi slobode i privede. A dalje po odgovornosti ostali sluzbenici PU. TUZITELJICE RADI SVOJ POSAO!!!!
@dule1pacov ma negdje se mora povuci linija, ne moze se biti tuzilac preko stele. Prevelik je broj nerijesenih ubistava koja su izvrsena na narocito surov i okrutan nacin, sto kriminalne pozadine, sto politicke i sada ovo. Malo je sto nas djeca od "tajkuna" gaze po pjesackim prelazima i za to dobijaju nikakve ili smjesne kazne. Sta je slijedece???
Stvarno nije Dalida kriva. A odmah suspendovati, NAČELNIKA PU CENTAR, jer je on potpisao zapisnik u SVOJSTVU DRUGOG SLUŽBENOG LICA. Policajac nir je smio to sam uraditi a niti je imao motiv, al jeste neko zvao načelnika PU da se stvar SREDI !! I da se ne ide u zatvor. A zato se DAJU VELIKE PARE ! Ako je nFahro uhapšen radi ometanja pravde i uticaha na svjedoka ŠTA JE ONDA TEK OVO ?? UHAPSITI POLICAJCE da ne ometaju istragu pa onda krenuti ponovo.