Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
europa stara k...a kako reče halilčič u seriji Tale
Nikad necemo uci u EU jer nadi politicari nikad nece usvojit reformu prsvosudja, zskon o sukobu interesa, zakon o jsvnim nabavkama. Srz njihovog kriminala. KRIVIT EU jer korupciji neda u EU je apsurdno.
svejedno mi je, svakako kontam u njemačku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije EU kriva što smo to što jesmo, leglo korupcije, kriminala i primitivizma. Ili jest? Za vrijeme Juge nismo bili to što smo sad. A EU ravaku je doprinijela da se Juga uništi.
Ma ja EU je kriva, totalno nisu imbecili iz SDA, SNSD-a, HDZ-a samo ti njih zaokružuj, daleko ćeš dogurat.
Onda po tebi nije ni Makedonija zasluzila, koje se zbog EU cak nazvala Sjevernom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A mi debili ulizujuci se njima dozvoljavamo gayevima da paradiraju glavnim gradom. Zauzvrat dobili ki/u.
e cuj ti to, 'stanovnici trpe skoro istu vlast tri decenije'!? pa upravo ti stanovnici i biraju tu vlast proteklih 30 godina. nije s neba pala. nije slucajna ona 'kakav narot takva i vlast'.
malo nelogicno, masa nas se vec iselila u eu, i ksd bismo se svi iselili to bi bilo ok ali da udjemo kao drzava - e to ne moze....
Razočarenje trebamo tražiti u nama samim. Trebamo jednog dobrog psihologija da dijagnosticira šta je to uzrok kolektivnog štokholmskog sindroma kod ljudi u BiH. Bez obzira što nas drže za taoce ove političke stranke, mi i dalje za njih glasamo. Ovo je neki ozbiljan poremećaj i ne možemo EU kriviti za to.
Pa samo se budala može ponadat da će nešto što nefunkcioniše dobiti kandidatski status za EU
nece nas sta im imamo ponuditi osim mita korupcije kupljenih diploma lopovluka zataskavanja uzbistava licimjera i respiratora
BiH nema potrebu da ulazi u EU.. vec u Nato samo a EU nikako.. ima zemalja tipa Norveska, Svica itd.. kojima ne pada na pamet takva glupost.. samo Nato da smo zasticeni i dobri odnosi sa istokom i zapadom i gradnja drzave.. EU je stara velika qurava!! Samo da imamo normalnu politiku, manje nacionalista, BiH bi i bez EU za 50 do 70 godina bila mala Svicarska..
Po procentu koji misle da BiH nije zasluzila status kandidata prije Ukrajine i Moldavije da se zakljuciti da ovde imapuno mazohista koni vole da se beko izdrkava na njima...
Razocarale je budale koje zive u ubjedjenju da neko zeli BIH u EU...za nas ostale ovo je samo jos jednaepizoda nadrealista...
Mi Bosnjaci nismo dobrodosli u EU jer smo muslimani ..Jedini nacin da sebi osiguramo buducnost je da se cuvamo Srba i Hrvata ,nasih vjecnih neprijatelja ..Graditi jedinstvo medju nama . jacati svijest gledati da budemo sto manje zavisni od bilo koga i nedati pedalj BIH da prisvoje nama neprijateljske nastrojene susjedne drzave
U cijelom tekstu se izostavlja ono isto bitno a to je bošnjački nacionalizam na čelu sa SDA. Dok god postoji jaka SDA postojati će jaki HDZ i SNSD kao dio politike inata. Bošnjaci konstantno iz inata biraju Komšića. Osim toga Bošnjaci ne smatraju druge građane da je BiH I njihova domovina nego eto samo bošnjačka. Dok se to ne promjeni ni ove druge dvije strena neće promjeniti svoj kurs.
Sta stanovnici trpe? Pricate kao da je tu vlast neko nametnuo stanovnicima, a ne da ih oni biraju tri decenije. I umjesto da dignete narod da pocne zapitkivati vlasti zasto nisu niti jedno pitanje rijesili koje smo dobili za kandidatski status, vama krivo sto se kriminalna politika koju ove stranke vode decenijama ne nagradi. Njima je cetiri godine trebalo da uopce prevedu pitanja iz 2016. i nesto se cudite.
Cini se da EU više nema nikakvog smisla.Okrenut se sebi,komsijama..to je recept za pomak na bolje
Mene nisu razocarali..dok je ove trojke pohlepne na celu ne vele nam se docepat clanstva
Ne treba gledat druge zasluzeno ili ne . Da li smo mi zasluzili(korupcija, nepotizam, drzavni kriminal, zakoni o sukobu interesa , i dr)?