Ročište treba početi 5. jula
0
Da li je BiH tražila Ganićevo izručenje?
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto Srpska ne traži da ga njojzi izruče?
Juda Bogicevic-Iftarionovic. Ima jedna biljka koja se zove \"judin novac\".
Kolko li je on love dobio od nekih za svoj glas...seljober!!!
Neka zna da mu deseto koljeno nosi prokletstvo a ako mu to nije dovoljno, nek tresne glupom glavudzom od zid!!!
Taj se Bogicevic ucutao ko p. u saci, gdje je da mu bar raknem u kre.tensku facu, keve mu idi.otske!!! Vjesto se skriva u getu medj secijasima, izgleda.
Preglasam im nanu na Balkanu, sad mogu sami sebe preglasati, i nikog vise!!! A ni toga ne bi bilo da nije bilo ovih laznih Jugoslovena, poput Ganicija i onog potura Bogicevica, sjeme mu se zatrlo!!!
Ko je normalan mogao zamisliti da ce svi problemi nestati podjelom na republike i davanjem drzava pojedinim, ukupno 7!!! Mozda, da su i te drzave etnicki ciste, a nisu. Znaci, kao, nismo mogli zajedno. Pa kako cemo onda moci zajedno u nekim tim mini drzavama??? Znaci, opet ostaje isto.
i tako kad nestaju granice drugdje, u nas prave nove, sebi ovako, nama malo suprotno.
Nek\' traži Srpska da ga njima izruče možda ima državljanstvo Srpske buhuhuhuhuhuu
Kad su se u cijeloj Evropi ukinule granice, nasi su nasli za shodno da naprave kineske zidove iza svakog trna!!! Totalno suprotni proces od onog koji se desava po Evropi, aman, zaman.
Borili se rukama i nogama za neku samostalnost, a nikada vise nisu bili manje samostalni u svakom pogledu, prd.nuti ne smiju dok ne pitaju sto gospodara!!!
Nikada se ne bi dogadjalo ono sto se sad dogadja, da se glupi Srbi nisu poveli za Titom, ebo im on kevu, a on ih razdijeli po nekakvim avnojevskim granicama, mada je misao bila ispravna sa svakog stanovista, al sta ces kad su blesavi pa ne kontaju nista.
To da se ne zavaravamo, Srbi su Hrvate oslobodili od hiljadugodisnjeg ropstva pod austrougarima!!! A ove druge isto tako od Turaka!!! Ali, ovi ih stalno oslobadjaju, a oni bi stalno pod neciju cizmu!!! Hajde, pustite ih vise, neka idu pod cizmu, samo nek se ne vracaju!!! Al nek ne vuku druge sa sobom.
Tako su nam se nekada divili zbog dobre saradnje raznih nacija, ljubavi i sloge, razvoja i ekonomije, od onih malih nesvrstanih, preko islamskog svijeta, pa sve preko Atlantika i zapada. Sada smo us.rali motku za veeeeoma dugi period, poznati kao bracoubice, mrzitelji svega i svacega i svakoga, simbol nesrece, stradanja, a nerijetko u sjecanjima mnogih izviru i svi prethodni ratovi, kazu, vi ste oduvijek ratovali ko s kim stigne, stalno nemiri, stalno sukobi, stalno nesporazumi, stalno sirotinja, stalno bijeda, stalno sebicni i egoisticni, samo ih je, eto, \"diktator\" Tito drzao pod cizmom pa su bili mirni. Divljaci i neevropejci, necivilizovani...eto, to je sustina.
A onda krenuo da rusi drzavu za koju se zalagao srcem i dusom, vojsku za koju se zalagao srcem i dusom, sve do momenta dok nije doslo do KLIKA u malom mozgu. Okrenuo se covjek preko noci, ponijelo ga...ponijeli ga \"demokratski procesi\" rashebavanja komunizma, hajde, kaze, sto da budemo jaki, ekonomski i dostojni parneri zapadu i istoku, hajde da budemo mali uslje nad kojima ce se svijet sazaljevati i prezirati, sa gnusanjem govoriti o nama, ubicama, lopovima, mrziteljima, nesposobnjakovicima, korisnicima kredita i socijala, socijalnim kategorijama, i da opale po usima i po koju cvoku kad im se prohtije...stvarno za spomen generacijama!!!