Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aman lijepog ljiljančića 🥲🥲
kakve rezultate daju i za biciklo bi se trebalo razmisliti
Hajde kupite jedan i Konaković se nebi vadio iz njega. Bio bi mu treći dom.
Da za prijevoz hitnih bolesnika i nastradalih
Da naravno
Svakako treba ali za sve troje po jedan, nije fer jedan avion za tri predsjednika
Neka prvo osiguraju da policija, vatrogasci, imaju helikoptere, avione, da imamo kanadere, da civilna zaštita ima helikopter pa onda sve ostalo. Toliko miliona ostane u budžetu svake javne kompanije da se taj novac ne troši namjenski. Pa neće poreskih obveznici raditi samo za plate političara u ovoj državi!
Sta smo u Titovo vrijeme gradili, kupovali i proizvodili, ovi nacionalisti nisu u stanju da odrzavaju. Bagra lopovska i nesposobna!
Šta?
Ma sta ce nam to, trebalo bi osvjeziti vozni park parlametaraca.
30 godina poslije rata nemamo avion...
Bacanje para. Šminka nije potrebna, dovoljan je vozni park političara što u državne što u međunarodne svrhe a dohodak nivo pod saharske Afrike. Što se direktnog leta tiče nepotreban, koje presijedanje nije na odmet, svakkako ništa ne rade. Ovakav avion bi uhljebio desetine radnika plus slijetanje na skupe aerodrome i takse.
Dodik neka proda svoj jeftino.
Zato sto smo cirkus od države
Cuj prebacivanje velikog broja ljudi i materijala!!! Lupaju gluposti. Jedino ako misle kupiti Herkules.
kupite pa cemo opet sa slaufom i lavorom gasit pozar
ma jok.kupite audije.
Nikad necu halaliti sda energoinvest