Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si prema instrukcijama HDZ-a glasao za nametanje Vlade FBiH, tako da si ti HDZ. To sto te Covic odhebao, je nesto drugo.
Ilija pozdravila te doktorica Zelenika zakrpo ljudska
ima mi dosta vlaha mrskih, al ovaj cmar ima poseban smell
SDP je najgori dio trojke. Nevjerovatno da su spremni da idu sa SDA, na taj način izdaju svoje glasače.
Ovaj je pokušao biti veći katolik od pape, tj. veći HDZ-ovac od Čovića, pri čemu je računao da će mu HDZ lakejstvo biti dobro plaćeno. No Čović odveć ima previše poltrona e da bi se obazirao na tamo nekog Cvitanovića.
Ko je koga na×uzio u livnu?
i sta kaze crna lista ?
Idi se pridruzi SDA, svakako si dobio 2 miliona od njih nakon izbora kockaru bolesni... I to ce izaci uskoro u javnost kad tad (ako ikoga zanima zasto njegov ministar zdravstva nije pokrenuo smjenu one aspide sa KCUSa)
Šta hoćeš cwitane osvojio si 17 glasova i sad bi da vladaš
Nevazno... Ili si za EU ili za Srbiju.. puno mogucnosti nema
🧐 🤔 Ooooh Cvitanovicu, fukaro jedna, kako sporo palis! Tek si sada skontao da te lopov Covic izradio kao najveceg levata. Pa bolje nisi ni zasluzio kada nemas ni centimetra kicme i ponosa. Do sada si bio obican Covicev ‘glasnogovornik’. Jadno! ☹️ 😩🤮
Jesu li idalje ugroženi? Provjeravam za havera
Zar nisi do sad vidio kakav je (legitimni) političar. On kosać I babin sin se boje promjena jer treba nekad i odgovarati za sve.
Ma kantone treba ukinuti, za pocetak smanjiti na 6 kantona.
Kolumbo od Prozora
Nemiri na Bliskom istoku zdravo. A sad vijesti iz zemlje.