Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najprije treba provjerit legla uhljeba koji plasiraju ove lazne informacije da bi sto duze ostali kao prekobrojni u administraciji!
Ekspert za vojne kampove da li je sluzio vojni rok☝️
Kako nema skoro su dolazili na entitesku liniju u wagner maicama
kako kazniti one koji uporno iznose u javnost da ima terorističkih kampova i isilovih spavaća
I šta ćemo sad, ovi što laprdaju bezveze o tome priče nekažnjeno,pojeo vuk magarca i nikom ništa.
Nek iko pokaže glas razuma. hebo vas više jeftini politički poen
Dok se javljaju ovi kandidati znači da postoje. Hoće da ubjede narod u svojim lažima, kao da su sigurni od genocidaša.
Zato ima UZP bojovnika i IDF simatizera.... Dokazani zločinci
UZP je vojni i državni vrh Herceg - Bosne... Genocidni entitet je Republika Srpska koja je nagrađena Dejtonskim sporazumom..o kom Islamskom terorizmu pričamo...
OSA ozbiljna? hahahha ap jel mehmedagić postavljao sudije ustavnog suda, prijetio novinarima zataškavvao, izmišljao zločine ... to je jedna uhljebska poslušnička sda organizacija
Naravno, postoje samo srpski teroristički kampovi u i oko pravoslavnih objekata. Dokazano već terorističkim napadom u Banjskoj.
Kolinda je bila ''stvorila'' al-qaida'' ćelije
U bih mogu samo da postoje kao sto suni bili islamisticki kampovi