Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
validan popis bi izbrisao srbe koji imaju dvojno drzavljanstvo i zive u srbiji a popisani su u bih,primjer srebrenice koliko ih dodje da glasa iz srbije za izbore
@SvetaRus ti si umnoporemecen
@SvetaRus naravno. Isto tako onih 700 000+ srba u jasenovcu. Svi su oni lijepo zivjeli nakon 2 sv rata u evropi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja, dobro Željko, ajd sad u tri PM i ti i popis i ta neuspjela hormonska terapija koja te takvim i napravila.
pa tebi ni porod nije bio validan
O njenoj zenstvnosti ne bih zelio mnogo da komentarisem. Vizuelan izgled katastrofalan, kao i intepretiranje i izjave za medije. Sve u svemu pogresna zena na pogresnom mjestu i vremenuu !
majko moja ja grdna pedera ovog zeljke
HAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Raspiši nove izbore i zaključaćeš RS. Od Bođnjaka neće biti iše bilo kakve pomoći. Ako Bakir i Fahro ili bilo ko od njihovih, bilo kako pokušaju - glave su im na panju!
Ako se je ovj pisao kao zensko onda ni po meni nije validan
Ako se je ovj pisao kao zensko onda ni po meni nije validan
Nema problema, raspisite i platite za novi popis. Ekonomija vam blista, kako kazete, tako da 5 miliona nije nista. Ima se, moze se. Jel tako ?
Nedo Bog u sred dana srest a kamo tek u aksam
Kakav glup naslov. Ybt dajte tim svojim prepisivačima neku knjigu da pročitaju. Može i Vlak u snijegu. Konstrukcije rečenica su vam slične naslovima u žutilu tipa Bum, Expres. Biće da su vaši "novinari" kao temelj obrazovanja koristili navedene "novine". Imate li na autu naljepnicu ekskluziva.ba?
Svi zakoni donijeti u RS imaju za cilj stvaranje srpskog entiteta gdje zive Srbi pa svi ostali. E pa nece moci. Sva imovina Bosnjaka ostat ce Bosnjacka, sve dzamije ce ostati gdje su bile, sva mezarja ce osttati gdje su bila i nikada necete izbrisati tragove zlodjela. Kad se objavi popis po opstinama onda ce se znati koliko je muslimana sada a koliko je bilo '91 u Visegradu, Vlasenici, Srebrenici, Zvorniku, Bijeljini, Banja Luci.
@bembule Turci su vladali 500 godina, i vrlo vjerovatno da te je napravio jedan turcin.
@bembule Toliko ti siguran da se sutra ne probudiš bez rs-a? Razmisli dva puta. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Beepa Joseph...
Jel ovo cvijanovic il se konj odvezao :D
lazu te lazuuu malenaaaa.. nedam te sa svoga ramenaaaa
Ovo je stvarno nestvarno. Popis zavrsen i upisano nesto u svaku rubliku. Svako odgovara za ono sto je upisao. Sad to treba tako i objavit ili sam ja nesto propustio. Vjerovatno ima i onih koji su prijavljeni na dva mjesta, ili imaju dva drzavljanstva, ali o tome je trebalo mislit prije popisa (i to se cekalo 2-3 godine). Sad je popisano i mora se objavit, a ako treba za 5 godina popisat opet, to je ionako svugdje korisno.
Rugobooooooooo, jesi grdna, braci draga!!!!
E nama Rs nije prihvatljiva pa zivimo😆Hamo vidi joj glove 😅