Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema opetimizma gdje ovo pitanje rjesava SDA i HDZ...Znamo mi sta su oni do sada uradili za ovu zeljmu ili bolje reci koliko su je unistili..
Kako da se nesto rjesi kad imamo opstruente kojima ne ide u prilog da se rjesi ovo pitanje.
Procitas naslov i pocnes se smijat´.
Partneri u Briselu su trecerazredni mlatimudani koje posalju da nam ispricaju da se trebamo dogovoriti i oni odu kuci, Nemas ti gospodjo partnera osim tvog muza i eventualnog zagondjije sa strane.
Vidi Merkelovke sto je grohnula .....
Oni nama nametnu Ustav koji smo morali svi prihvatiti i onda smo mi krivi sto u Ustavu ima rupa...Ovo je Ironija..!
Stabi covijek reko na ove vase glupe izjave, svi ste vi gupi politicari nema te karaterea za napcenu raju. Ja bi vam svima l dao platu 200km da prezivite dajmi bobu da rastijeramo GOVNA. :)
Pa dok god neki budu jos vise unistavali ovu drzavu umjesto da rjesavaju probleme niko nece biti optimista, a ako SDA i HDZ misle da i dalje mogu da rade samo ono sto steti BiH mislim da pogresno isle. Jer mislim da je napokon doslo vrijeme da ljudi shvate kako je vrijeme da ovi sto su unistili sve sto su mogli odu.
pa koi partner moze biti zadovljan s tobom ogledaj se kakva si
nemoj da ti zovnem majkicku....
kakve su obje,bolje da im je otac na kamen izdrko
...ovdje su još samo budale optimisti...