Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ukoliko istinski želimo da gradimo zajedničku budućnost, moramo poštovati osnovne principe, istinu, pravičnost i ravnopravnost", rekao je Čubrilović. Naravno da i trebalo tako. No, jeli vam se vjerovati? Zadnjih 25 godina, baš nikako!
Priznajte da je sve laz, i zapjevajte pjesmu od merlina sve je laz, samo pusta laz
Potpuni poraz sda politike, koji će narod shvatiti za 20 godina. Muslimanski narod je prepolovljen a Srbi i Hrvati u BiH su ostali u punom sastavu. Ono što se skrivan od javnosti je prirodni priraštaj stanovništva koji je iznosio do 1991. godine; Muslimani 16,7%, Srbi 0,34 % i Hrvati 0,02%. Po tome danas bi u BiH trebalo da živi 3,5 miliona Muslimana, isto Srba i Hrvata., odnosno ukupno 5,5 miliona stanovnika. Bitno je biti jeban.
Bit će s ovim zakonim k'o i s onim siknim referendumima : Nećemo sad, na jesen ćemo, pa ćemo na proljeće iduće godine, pa 2020. ćemo i tako dok se ne izmisli novi referendum ...
who the fuck cares?!
Koga boli briga za vaš zakon o popisu??? Sve je već objavljeno! Manjina ste!
Legendo, nije vase (niti bilo cije) da prihvatate ili ne prihvatate nesto sto je u nadleznosti drzavne agencije. MoRete 'nako malo da pricate, diskutujete i kofrcite se, da narodu zamazete oci. Rezultati su zvanicni i objavljeni. Zivjeli.