Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnadak ,los si ko politicar ,Jedno pricas a drugo radis,tj kopiras Dodika i kliku.Svi ste vi isti ,tj Dodik.
ovi novinari bogami namjerno stavljaju slike ovog lika non stop. de ohladite malo. ne mogu vise pisat da gleda meso a nabada salatu isfuro sam se
cuj moramo pa jel vam ko brani, samo vicete kako moramo...ko ce da necu ja, hocu ja evo odmah...racionalizirajte, nemojte da imamo referente za tople napitke i sl., pocnite sa biroa povlaciti raju a ne stranacke kadrove itd.
Jel to znači da će bez hljeba ostati najmanje 50000 uhljeba???
Lako je srati narodu u facu.Samo neko postenje u P.M,a vracate bijeli hljeb.Licemjeri!
Sve se nesto treba i nesto mora, a niko da krene da radi. Samo jedni na druge prebacuju odgovornost.
hahahahahaah Kako se slatko nasmijah... pa zar ima ista da je efikasno.... Treba ovdje mnogo toga da se mjenja.. bas mnogo... tacno da se covjek zapita odakle da pocne..
ne da je neefikasan već je katastrofalno veliki i bespotreban
http://pokit.org/get/?765294105a15de448001dca23b2140e3.jpg
Bravo Igore, jedan od rijetkih koji rade svoj poso, direktno u srz kako jest ! Da imamo vise ovakvih kao Igor, Sarovic.. itd
eeeeeeeeeeuuuuuuuureeeeeeeeekaaaaaaaa...........ja jes nam pametan ovaj ministar !!! blago nama
Hapsi zlikovce iz Orašja, uskoro i generale HVO, samo hapsi Republiko Srpska.