Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj nekompetentni ljudi iz FBIH!? pa upravo je neko iz RSa zaposlio svoje u RAK!? Mada s obzirom da je bitno samo kojoj stranci pripadas moguce je da je i u pravu!?
Prosto ne znaš ko je smješniji, ili žalosniji, zavisi s koje strane gledaš, da li Mile, ili ova mu opozicija. Oni ne razumiju da ne mogu s Miletom o srbovanju, to je njegova disciplina i kraj priče. Uzalud se upinju i dižj na zadnje noge
Dodik će Vulićku žestoko kaznit, zabraniće joj da mu puşi...
Uklonite ga jadni bili. Pa vas ce preveslati kako god hoce. Neka vam ga Jo's malo zabija Dok ga ona fina teta sudija ne resetuje.
Buahahaaaa..! A, biće im šup u g.., Jer , Ameri su konačno krenuli u rasturanje nacional-apardhejd osovine M-D , i to više niko ne zaustavi..Sankcije , banke , kartice , putovanja ..i na kraju bankrot ..Loko izbori početak , a opći 2026.konačni kraj..😜,..🆕🇧🇦 in Eu , and Nato.
Vuliceva od juce ne progovara. Prica se da je na kisiku.
I to onom industrijskom, ne medicinskom, sto su koronasima davali u manjem entitetu.
Crnadak mi izgleda kao da nije retard. Ne mislim na facu nego karakter i djelovanje...
Jarane, to smo do sad mislili za 1000 njih, pa se ispostavilo samo da je samo neko manji a neko veći... Znaš već šta
Americki ambasador Marfij najveca baja u #nepostojecemEntitetu :)
Btw. kakav Milorad, kakvi bakraci, zna Amidzic o cemu ja :)
Sanja Vulic jedina osoba na svijetu kojoj je se njen Bog obratio