Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je uvalit' hrvatsko majorizirano dupe u fotelju! Majmune jedan, zatvori se u onu vilu i ne izlazi narednih 20 godina, taman onoliko koliko nama zivot zagorcavas.
Neće se on zatvarati u vilu - zatvoriće se u KP Zenica!
E da nije kako je sada. No nema veze baš me interesuje priča koju će prosuti kada bude morao da razgovara sa Željkom???
E jest odvratna faca ovaj covic,i oni su poceli putem nebeskog naroda da se dokazuju ko su i sta su,uvlaciti mrznju medzu narodima samo da bi ostali na vlasti.
Šta kaže Reuf Bajrović i Slavo Kukić na ovo ?!? Ili pak ona pedofilčina Jeleč ?!?!
Nadam se da će taj kandidat biti Bošnjak.
Ovo je rijetko smiješan lik, samo što njegove pristalice nemaju smisla za humor.
Iz Čovićevih usta izlazi samo bla bla bla. Nista pametno.
šta tebe turknjo briga za njega..ne predstavlja tebe i tvoje
Tek sada kada mognemo izabrati covjeka koji ce zastupati nas hrvate kao ravnopravan narod u Beha,umjesto dosadasnjeg zeljkogulua,nastat ce veliko kmecanje dobrijeh bosnjana. Opstrukcija,sabotaza,ustasluk,rade protiv Beha,ugrozavaju nas. BiH kao drzava danas postoji u okviru granica koje su ustanovljene na zasjedanju avnoja,sto znaci da bejha njeguje avnojevsku tradiciju,a to znaci da su srbi i hrvati ravnopravni narodi,jer je to i tadasnji a i dejtonski ustav zagarantirao. A Bosnjaci,tih godina nisu ni postojali pod tim imenom,pa razmislite malo tko opstruise danasnju drzavu prije nego krenete kmecati.
prezime Bošnjak je najvise kod katolika,zakljucak Bosnjak katolik iz bosne. a drugo znas li ti da danas hrvati su zaposljeni troduplo vise u drzavnim ustanove nego sto bi trebalo kada bi se gledalo procenat naroda,pa ko je tu ugrozen,naj ugrozeniji su bosnjaci muslimani koji na drzanvne ustanove su najmanje zaposljeni prema procentu stanovnistva,i opet fol hrvati ugrozeni pa dokle vise.
covic i HDZ-ova propagandna politika upravlja ovim HNS-om koji se toboze bori za prava hrvata a u pozadini svega je treci entitet i dalje podjele BiH
bezobrazluk je da bošnjaci biraju hrvatima predstavnika u predsjedništvu, ali je i bezobrazluk da smo mi prisiljeni glasati isključivo za predstavnika iz jednog naroda, ako recimo smatramo da bi nas bolje predstavljao pripadnik drugog naroda. dejton definitivno treba mijenjati. evropa snalazi se jer ovo ovako ne može ići. mi to ne možemo promijeniti na bolje, jer da možemo ne bi ni ratovali.
Gdije puno caca kilavsu dijeca tako je kod ovi nasi politicatmra ko koga moze da skine sa vlasti.jebemti zakon seljacki
Nisu Hrvati samo u HNS-u, ima ih i u drugim strankama. To Covic ne moze da skonta.
...komšića? :)
...nešto sumnjam da ga je marko krstio :)
...grehota marka sa onom špijuninom poredit...
...................i ne postoji nikakva mogućnost da članice HNS-a prave bilo kakve koalicije s drugim strankama bez suglasnosti ovoga sabora.................. da li je sabor hns-a ustavni sud ili neko vrhovno tijelo pa može zabranjivati nekome koalicije??????????????