Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj hinjavi i iskusni kriminalac mi je trenutno odvratniji od svinje dodika
Samo znam da dodigov plan vrlo dobro uspjeva (zavadi pa vladaj) to je sve dodigova igra da se Hrvati i Muslimani zavade
E SADA CE SE BOZO LJUBIC PREDOMISLITI I PRECI CE U KOALICIJU SA SDP-OM 100%...
Čoviću jade i čemeru u narodu.Saradnja Ideš Dodi a Hrvati ne mogu svojim domovima u Bosansku Posavinu.Zvonko svaka časi i jedini koji cjelo vrijeme zagovara povratak Hrvata.Neka Dodo vrati Hrvate i onda govoriti možemo sa njime.
covic jado x dodo samarica = ivo senader (oduzeti pokradeno).
Nazivajte vi ovog Čovića kriminalcem i poredite ga sa Sanaderom ali to je unapred izgubljena bitka.. Tako ste svom silinom udarili pred izbore na Dodika zajedno sa OHR-om i celom medjunarodnom zajednicom ali ste ga samo jos vise ojacali. A nazivali ste ga kriminalcem i ko zna kako sve niste ali vas je srpski narod pročitao kao bukvar. Isto tako danas necete na ovom portalu i nigde drugde videti ni jednog Hrvata da za Čovića govori da je lopov. To govori o tome koliko njega uvazava hrvatski narod, pa glasao za njega na izborima ili ne. To je zato sto zastupa osnovni interes svog naroda a to je da se njegov glas (glas hrvatskog naroda) čuje a ne da mu predstavnike bira neko drugi. Puno pozdravaa srpskom i hrvatkom narodu i \"bosnjačkoj\" narodnosti želi Milica pjesmom: http://www.youtube.com/w atch?v=VDnW0jQfyo8 UŽIVAJTE U HITU PREDSTOJEĆE 2011. GODINE
moze za gosp. Covica jedna crna sa secerom..bice ovo jos jedna duga noc..nek mu je bar \"kahva\" slatka..kave ce se nacekat u BiH! Ja castim!
Bolje ti je moj Dragane da spremiš kofer za biježati preko granice ali vidi da ti Dodik pozajmi svoj avion ili zrakoplov svejedno vidiš kako prođe Sanader a isto je govorio kao i ti i kleo se Hrvatstvom i branjenja Hrvatskih interesa.Što znači formula je: SANADER = ČOVIĆ Da, sa još jednom računicom, a to je da i Dodika možemo uvrstiti u tu formulu kriminala i lopovluka!!!
ma vi ste hrvati u svemu ovom totalno nebitni....al ajd sto ste nama nebitni svojoj Hrvatskoj jos vise...samo vas loze kad su izbori da podrzite HDZ i onda hasta la vista.. kakv crni entitet..fix ideje Covica kriminalca..samo vas i on lozi alal mu vjera :P Ja da sam na vasem mjestu uzeo bi slovensko drzavljanstvo :D:D
ceha 20.12.2010. u 20:09 Netočno. Nisu dva HDZ-a ispala iz igre nego SDP negira i ignorira volju cijelog jednog naroda. To nije nimalo dobro. To je šovinizam što je daleko gore od nacionalizma. @ceha 20.12.2010. u 20:15 Igrati se sa tuđim žrtvama isto nije dobro, a još gore prizivati nešto tako. To je za svaku osudu. Kao hrvat i kao osba uvijek izražavam pijetet i sućut, kako za žrtve u Srebrenici tako i za sve druge i to je jedino ispravno ponašanje.
Siroki 20.12.2010. u 17:56 Nije to Dodikova igra nego SDP-ovska. To jasno oslikava i komentar broj jedan ovdje, a alarmantno zabrinjava broj pluseva koje ta izjava dobiva.
Evo su bošnjake i na HRT-HR1 počeli ovo stanje nazivati pravim imenom i uspoređivati Lag.umdžiju s Milose.vicem Poslušajte. ;) http://rnz.hrt.hr/view_file.php?dat_id=45438&view=y
Covicev put je Senaderov put. To je cinjenica, fizika i neizbjezno. Pitanje je samo vremena.
Samo naprijed Čoviću! Nema uspostave vlasti bez Hrvata!
eto vidite hrvati su ustase a sta je ovaj HSP bih sto je usao u koaliciju sa ovim zelenjacima ,ako ne znate to vam je pravo olicenje ustastva pa ako vam valjaju samo bujrum, 90 odsto hrvata u bih su za ova dva hdz glsali i glasat ce zauvijek a vi znate zasto.bog i hrvati
mislis ko\' vi u srebrenici? cini ti se ;-))) ovo je samo pocetak, a srebrenice cete se sjecati kao necega lijepog ako ovako nastavite ponizavati i preglasavati !!!
Ovim hrvatskim nacionalistima ocito treba crtati neke stvari.. Ljudi ispali ste iz igre i pomirite se s tim...drugi put vise srece! Imajte na umu onu staru: \"vazno je ucestvovati\" ! Bravo za Lagumdziju!