Krišto ostala kandidat HDZ-a
0
Čović: Moguće izabrati mandatara do kraja jula
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nema od toga gosp. Skutor. Da ti je partner Tihic davno bi ti popustio ali Zlatko sigurno nece. Kriza ce se maximirati i neka tako i treba.
zar ovaj srboslug nije u zatvoru?
Možda jarane,možda.Tebe neče,onu tvoju tuku neče.Pa koga bi to ti i tvoje gazde iz Beograda predložili.Savjetujem ti Ikana,mog komšiju,lud 100 % a katolik je.Jedini problem je što nevoli tvoje pajtaše iz BL, jer su ga protjerali iz Bosanske posavine.
Ako bude ona žuja Krišto premijer-ka, iz protesta dati ću da me ispišu sa biroa za zapošljavanje.
@herceg bosna Imate i od mene po dršku grudvenistan4ever
Izvini poskoklija,ja živim u Mostaru,je li to na 24% xDxDxDxD
Raguža za premijera i mirna Bosna,pa gje nađe Krišto,ta nije ni za knjigovodstvene kancelarije a kamoli za vrh države cc
Daj ba @noćna mora sad nam to objasni, kada si nas već nadražio. Ko će dočekati to \'\'uskoro\'\'.
@@SDP To sto pricas,doslovno lazes,bosnjacima je odgovarala SFRJ,ali sa 6 republika i dvije pokraine.Istupanje Slovenije i Hrvatske iz SFRJ to vise nije SFRJ,i sta si ocekivao da BiH ostane u Srbiji,malo sutra.A sto ste vi Srbi glupi pa podrzavate treci entitet,to je stvar koja ce vas u skorije vrijeme itekako kostati,a to cu ti uskoro objasniti.
Atentatori đeste.
E jaka ti ova , jedni hoce da su Rusi a drugi bi da su Sinn Fein, od 15 jula njohove \'maticne nacije\'. Pa dobro bagro dokle ce te se prodavati po svijetu i brukat nas?
HAHHAHAHAHAAHAA CUJ SINN FEIN HAHAHAHHAHAHA
@KRUPIR Dobar ti je fol. Ti si katolik koliko i Sinan Sakić.
kako TE U.S.T.ASOOO VISE NIJE STID NAS POSTENE KATOLIKE HRVATE BRUKAS!!!!
Dolje nacionalistička mafija. Vidite kako ljude truju mržnjom. Ako međunarodna zajednica želi dobro svima, onda žurno treba zabraniti nacionalne stranke i neutralizirati rezultate njihove aktivnosti u proteklih 20 godina.
ne ide tebi garant sirotinjo :)
@ampak gdje ide porez koji se naplati u Zapadnom Mostaru? :D salji harač i šuti ;)