Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idete dalje al u pi... materinu više jade jadne.
Idete vi u 3 pm
ja ne znam je li do mene ili je Zlatko stvarno bio u pravu kad nije Covica bendo ni pet posto,a sto vise razmisljam sve vise dolazim do zakljucka da su Zlatko i Zeljko fingirali sukob i da je DF samo produzena ruka SDPa, jer Zeljko imenuje samo SDPove kadrove bili oni ili ne bili u DFu, s tim sto je Zlatko kakv je takav je vise vodio racuna o nacionalnoj strukturi... :)
krstjanin>>>> šta misliš od čega je nastala posljedica zvana Maoča u najširem smislu? Hajde pametnjakoviću ( nikako ne branim Maoču Isil) !!!
Franciguz -- kada hodaš poljem pogledavaj šta ti se dešava iznad glave!
Franziskus
in nomine domini
Imali su republiku BiH, pa je komšije razvališe. Sada se čak i ne libe da upadnu nezvani ali kao " mirotvorci" To se sada radi i sa pravljenjem parlamenata i postvljanjem vlada. Osovina zla Čović -Šćepo - Mile, sve, ama baš sve rade kako bi opstruirali državu kada je na pragu kosolidacije odnosa sa EU i NATO. Ovo čine, jer znaju da će konsolidacija biti i njihov kraj!
Čova dribla ove amatere.
Jebe vas Covic,on je spreman prodati svoju rodjenu mater samo da je na vlasti...
Jedite govna
Kada bi mu dali sva ministarstva u vladi i to bi mu bilo malo. Opet bi naso nesto sto mu nepase barem bi portir morao jos biti njegov covjek
ustavsrpske.blogspot.com
ides ti u pm!!!!!!!
Taman kad završite s pregovorima i posljednji Bošnjak, Hrvat, Srbin, Sejdić i Finci će napustiti zemlju.
Da ima zakona ponovo raspisati izbore. A ne ovako, 5 mjeseci oni sastavljaju. Mislim da je bog brze stvorio zemlju nego oni vladu, hej vladu. Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno. Samo da vam mmf ne da kes, pa da izadjemo ponovo na ulice da pocistimo od znakova.
Eee,valjalo bi da im ne da,ali pascad vec pripremljen 'zakon o radu' imaju i samo cekaju zasjedanja da ga usvoje.Olos je to!
najjaci politicar u BiH trenutno=najveci lopov. sa najmanje glasova uzeo najvise i najbolja ministarstva. iza sebe ima vise sudjenja i krivicnih prijava nego prosjecan gradjanin saobracajnih kazni. sto se mene tice neka bude jedan predsjednik, kinez, al nek ne bude kriminalac kao ovi....nevjerovatno
J*ebo te vas Dragan
Ko ti je kriv...