Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bi bio clan eu treba se ujediniti sa ostalim clanicama, a mi mentalitet koji se kolje međusobno i konstantno razjedinjuje. koji apsurd u pm. realno gledajuci nas mentalitet i kultura nisu nazalost za eu kulturu. zaostajemo u svim segmentima, od ponasanja pa nadalje.
Ovaj čovjek uradi do sada više nego sva predsjedništva BiH u zadnjih 15 godina. Realno, treba skontati da je povezao SDA i SBB, stvorio većinsku vlast u BiH, u Americi je uradio posao dostojan divljenja i to sa potporom sva tri člana Predsjedništva, i evo konačno otvara poglavlja za ulazak BiH u EU i eurointegracije. Svaka mu čast.
Odradio svaka cast.
Kazao je također da je pozitivan Izvještaj o napretku dodatno motivirao domaće vlasti za nastavak ispunjenja preostalih obaveza. S tim u vezi, Čović je napomenuo kako su trenutni prioriteti dalja smislena provedba reformske agende uz funkcionalan mehanizam koordinacije, te skora adaptacija Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kako bi se uzelo u obzir pristupanje Republike Hrvatske Evropskoj uniji.
Hajd i da ta Hrvatska vec jednom pristupi E uniji ! ccccc!!!!!!!!!!!