Lobiranje za Vijeće sigurnosti
0
"Članstvom BiH čut će se i glas malih zemalja"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Ljudino Zeljko je jedan G-din i Bosanac i Hercegovac!Samo tak ljudino a koji te ogovaraju to je samo ljubomora i to jedna velika na svakom nivou! BiH4EVER!
svaka cast!!!! dok ostali kreteni nesto raspravljaju o rs ili federaciji i pale raju izuzeci rade svoj posao i ono cime bi pomogli nasoj drzavi
Željko je ljudina, a da to mnogi ne znaju.
postoji jedna riba u moru koja je mala .. puno manja od ostali riba .. kad neko hoce da je pojede,musleci da je to lak pljen ... TA MALA RIBA UJEDE I TA VELIKA KREPA..ne treba podcjenivati male ribe (:(:(:
TO JE ON MISLIO VISE FIGURATIVNO
Kako ce bola ribe glasat?
velike ribe jedu male ribe i bas briga velike ribe sto se glasaju male ribe...