Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da to :) .ha ha valjda cu se naucim tipkam sa ovog keep a
@ Vojvoda
Jedini put spasa i napretka za BiH je put u EU, i to preko Hrvatske i Njemačke. Živille Hrvatska i Njemačka!
Narocito Njemacka! Kakao bi bilo dobro da nas priknjuce sebi (Njemackoj), nebi nas ni osjetili jer smo mali mali... Deutchlad, Deutschlad..uber...
Hrvatska???? Tvoje sljepilo ti sprećava pogled na Pelješki most kojim ta Tvoja Hrvatska nastoji sprijećiti izlaz BiH na otvoreno more. Toliko o "ljubavi" Tvoje Hrvatske spram BiH. Umij se i poprićaj sa pismenima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko Svabe!!!! Ma vezu mi suhi je...i mater svoooju!!!!
Zasto Bosna stangira 20 godina? 1. Fule je Dodikov igrac. 2.Sorensen je Covicev igrac (oglasi se svake prestupne godine) 3.Inzko je igrac Sarajeva. Kad se sve sabere ebo Evropu nek ona dodje nama.
Da mozda ne stagnira,*** te konj! :D
Motel ista drugo ? :) tipkam sa kepec tel.
Nisi imao razlog dolaziti...pročitani ste,vama za račun smo imali rat,razseljene ljude,opljačkane privatizirane fabrike...JTM