Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haski optuzenik... to je najveci cin u srpskoj vojsci...
Rece balia pripadnik plemena koji je prvu vojsku imao 92god, pa se jos balije medjusobno poklale.
Svi narodi u BiH su po prvi put dobili svoju vojsku od Kraljevine Bosne te 92. do 1918 bila je srpska vojska Kraljevine Srbije. 0d 1918 pa do 1990 bila je zajednica vojska svih naroda i narodnosti. U periodu drugog svjetskog bilo je raznih vojski i paravojski.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ne daj Čirkin, ne daj. Svaka čast na hrabrosti i na protivljenju, niko ne uzima u obzir da u RS zive gradjani koji su bili zrtve i koji su sve izgubili zbog fasista koji i danas sjede u skupstini. svaka ti cast!
Da da vas poturcene ce neko da pita u RS,
joj trobojke sto se viori
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pravo kaze da niko nije kriv dok se ne dokaze. Finansiranje su vrsili i Bosnjaci i Hrvati i nije pravljen problem. Tesko je biti realan i reci da li treba ili ne treba, ali sigurno da je pravda i istina najbitnija za sve, za suzivot i pomirenje, za zrtve najvise. Uzecemo da je bosnjacka hipoteza da su Srbi genocidan narod i da su zlocinci, da je tacna. Ako izbacimo nacionalne emocije, zar nije bitno za npr. veliki broj srebreničkih nevinih i nedužnih zrtava i njihovih porodica veoma bitno da se konačno stane u kraj neki spekulacijama i utvrde da li su tacne ili ne. Da li ima istine u filmu "Izdani grad", da li ima stvarno zivih koji se tamo vode, da li su ljudi dovozeni i sahranjivani tu koji nisu odatle, da li su tu sahranjivani samo civili ili i vojska. Mislim da su ova pitanja veoma bitna za nevine zrtve. To znam iz iskustva, prije 33 godine mi jepoginuo ujak u JNA, zvanicna verzija je kao setao sinama i udario ga voz???!!! Moji vec 33 godine zive u sumnji i lazi o tome. Tesko je t
Bosnjakinje samo za vas da odpjevam jednu pjesmicu: Oj Bosnjakinjo dje su ti dimije kod Četnika oko redenika ojjjjhhhaaaa ojhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa.
ojha
Svoje sestre si dirao! Ako znaš šta je DNK, plačam da se ispita tvoje porijeklo!
Himna Bosnjaka - Ja sam Bosnjak vjera mi je islam jezik bosanskiiiiiii na popisu moram kazatiiiiiiii ojhhhhhhhhhhaaa - Bitno je biti Bosnjak bitno je Bosnjak biti na popisu koji sljedi sudbinski se izglasiti ...... nesmjemo mi sad okreniuti samo ledja ojhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa - Nema ga Abdurhmana, .. evo ga mali Abdurahman celjad od Vebaije.. ulazi Abdurahman u sobu namršten pita ga sesstra? BROTO što si ljuti? Abdurahman: Kako ba što sam, on će meni ti si Bosanac, ja sam Bosnjak, a što to pita ga sestra? kako ba sto o popisu stRanovništva. Na kraju će celjadi Vehabije rec Mi smo Bošnjaci - jao balije da Vas nema trebalo bi Vas izmislit vi ste skupina jedna zajednica bez identiteta i istorije. Ne znate ko ste. Da nisu Vam hodze vi bi se izjasnili i kao Turci. Hodze su Vas po dzamija naučili kako da se izjasnite - Bošnjak - islamska - bosanski ste naučil kao pesmicu. E moj mudzahidi ebo vas hristo Stojičkov
Zacepi kopile vlasko, sta ti znas kaljava budalo . Znas li ti da je vas ko fol "kralj" bio svercer svinjama? Posije je i srbe ukljucio u biznis jer nije vidio nikakve razlike u poslu koji je radio prije "kraljevanja" i poslije za vrijeme "kraljevanja". On je uvijek radio isti posao, trgovao svinjama. Cuj kralj..hahahhahahah o heblo matere svoje..cuj kralj..AHAHAHHA, ono kralj....:)))). Ono je Kar!
Vidi, vidi?
smrde na vrbe!
A kad je onaj pogani Tihic ukrao pare iz ZAJEDNICKIH institucija i dao za pomoc islamo-teroristi Rasimu Delicu (koji je u medjuvremenu otegao papke) tada ste cutali... Gamad odvratna dvolicna!!! Kome god se ne svidja u Srpskoj Republici, moze slobodno da ide... Siroko mu polje! Mi necemo nikoga prisiljavati na ostanak!
Jovan Deretić: Portugalija je Serbonija - Servinija - Sarbinija http://www.youtube.com/watch?v=amDs1pBEF64
Jovan Deretić: Stari Rim i Grčka nastali su na temeljima srpske civilizacije http://www.youtube.com/watch?v=9nv5WrhPNso
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
to je cijena zajedničke države, nešto moraš i progutati...
@abc123 fakat je dosadan vise ... mislim na IZMET
Najbolje je kad je sve dobro.
A kako su poreski obveznici u Federaciji pomagali Naseru Oriću, Karahasanoviću i drugima? Pita li se to Čirkin?
crkni četalju....jer samo to ti je ostalo
404, četalj ti je tata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
R S je duzna da plati sve sto je potrebno za svoje heroje . Koji su nevino optuzeni od islamskih fundametalista i njihovih pomagaca
srbi su simbol prljavstine i nevaljalog, pogani su!
bas dobro placate..uuuuuu.... pa svi osudeni, a ova dva zadnja dozivotno... mozda bi bilo bolje da ih ne placate...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e svbi kad cete pameti doci
Pa za balije su srbi Tesla, .
Svi mi koji zelimo ukidanje tzv republike srpske
Mozete lagano samo da lajete iz rezervata od 24posto, gdje su vas srbi uredno smjestili.
I ako moze Hrvatska placati generale,moze i R.Srpska.To je dužnost svake države.Da nam oslobode predsjednika!