Komentari (486)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jel kakav tuđi uspjeh u pitanju, eto odmah i popova i političara da se prišljamče...a da ih odj­ebeš, ispao bi "izdajnik"...j­ebem ti i vakat i ljude.
bošnjačka sujeta KMEEE KMEEE
...aj nek ti imaš veze :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja stvarno neznam koliko ce da potraje ovo medjusobno prepucavanje izmedju Srba, Hrvata i Bosanaca. Jos kad cujem: "Svi Srbi su Cetnici", "Svi Hrvati su Ustase" i "Svi Bosanci su Vehabije" odmah mi dodje da povratim. Zbog cega se mi svi medjusobno vredjamo zbog debilnog rata 90tih u kom su se upravo ti vasi "heroji" obogatili i to mislim i na nas Srbe i na Hrvate i na Bosance. A vi nacionalisti koji mislite na ovo: UPRAVO ZBOG TAKVIH KAO VAS JE I POCEO RAT! A da sad krene rat prvi biste pobegli. Dabogda krepali pa da moze narod normalno da zivi od vas.
dao sam ti lajk a nisi u pravu tuzibaba posto ima nesto i ispravno u kometaru,nije niko od bosanaca oso napo smrdiju i cro nego su oni dosli napast Bih i bosance staj trebalo spustit ruke da kolju a oni koji su spustili nisu sad medju zivima poklani su i u masovnim grobnicama,nemoj mijesat zabe i babe.
Bakijato prijatelju dobro to stoji ali jedno je kad okrivis ove nacionalisticke morone a drugo kad iskalis bes na celom narodu razumes? Ja sam rodjen 1996te pa se opet ponasam ljudski prema Bosancima i Hrvatima dokle god oni mene postuju. Zasto mene neko treba na primer da mrzi zbog bolnih zlocina tamo po Bosni itd. kad ja em nemam veze sa tim em ne podrzavam tako nesto. Razumes?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja sam za Cilica cuo nakon velikog sportskog uspjeha... gledao sam poslije cini mi se na FTV intervju gdje je imo skroz korektne izjave djecko je sportista nista vise. Zelim mu svu srecu i jos vise uspjeha ubuduce. Marko je extra pjevac i koncertni velikan i njega s te strane postujem... Medjugorje je tekovina Bosne i Hercegovine, svjetski fenomen vjerskog turizma i trebamo se ponositi s tim
ne mogu da shvatim koliko vijesti o čiliću haha hajde domoljubcii u hrvatsku ovo je JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA :) POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE
A ziku tomsona sto je obajatio,jedva ga prepoznah na prvoj slici.Zamalo da upitam u komentaru gdje vi vidite ovdje tomsona.
Cilic ? Thompson ?
Kompleksi sa svih strana.
još mnogo može naućiti od novaka,netreba poslije prvog velikog uspjeha da širi nacionalizam,pa nije ni novak zvao cecu,ovaj odma odlijepio,e djete drago pad može biti bolan,a onda nema ovih fol hrvata više oko tebe
Ovaj Thomson ima zabranu pojavljivanja u pola Hrvatske ali moze doc u Medjugorje, Busovacu i ostale svjetske metropole LOL!!
Eh, krasno. Sve dok slavimo ovaj primitivizam i nacionalizam od nas nista nema.
SIZIF55. Kad malo sazrijes mozda ce ti se samo ukazati bedacostatvog komentara. Za Silica sam svim srcem navijao na teniskom. finalu. Malo mi se ogadio izvan teniskog poljla pa ne samo da mu ne zavidim nego se gnusam. kako desni manipuliraju velikim teniserom a malim ministrantom. Razumijes? Vraga ti razumjijes.......
sokacka posla. nek jebu mamu ustasku
Jedno je osvojiti GS titulu a drugo je znati sa stilom to proslaviti, ovi sa Balkana bi trebali potrazit koji savjet od velikog Rogera dok je jos aktivan da sta nauce!
jes glup ovaj cilic, vjerujem da je normala momak, sportista, vidi se na njemu.. iskoristise ga ovi bosanski uber hrvati za predizbornu kampanju, napravise vasar jos dovedose i ovog debila tomsona da mu usere sve sto je postigao.. zali Boze tako velikog uspjeha, kad ga sramotno proslavise..
ma ne vjerujem, ne djeluje mi tako, ali eto ko ce znati, generalno ovi hercegovci vole biti veci hrvati od tudjamana pa je sve moguce.. Bilo kako bilo, na onom sto sam ja juce vidio, veliki vašer politicke propagande i seljakluka..
svaka čast za čilića ! BiH mu nije ništa pružila i nek je otišo, isto kao i drugi igrači. Kad uspiješ negdje u nekoj zemlji odma bejagi naši zovu aj igraj u BiH , a prije toga neće da pričaju sa tobom.
Evo otvoreno pitanje Klix "urednicima": Zašto uporno dajete medijski prostor, a time i promovišete fašističkih okupljanja, od Kusturice u Trebinju, do Fašiste Tomp(glup)sona itd=? Ako je za našu lijepu Bosnu i Hercegovinu, koje god vjere, rase i nacije i gdje god živi onda uredu, ali ako je okupljanje fašista i separatista onda nema mjesta tome. Zašto?
Tako je.
Ali slika gospe sa peharom? WTF? Koji je to brend, počeće prodavati franšizu.