Ja stvarno neznam koliko ce da potraje ovo medjusobno prepucavanje izmedju Srba, Hrvata i Bosanaca. Jos kad cujem: "Svi Srbi su Cetnici", "Svi Hrvati su Ustase" i "Svi Bosanci su Vehabije" odmah mi dodje da povratim. Zbog cega se mi svi medjusobno vredjamo zbog debilnog rata 90tih u kom su se upravo ti vasi "heroji" obogatili i to mislim i na nas Srbe i na Hrvate i na Bosance. A vi nacionalisti koji mislite na ovo: UPRAVO ZBOG TAKVIH KAO VAS JE I POCEO RAT! A da sad krene rat prvi biste pobegli. Dabogda krepali pa da moze narod normalno da zivi od vas.
dao sam ti lajk a nisi u pravu tuzibaba posto ima nesto i ispravno u kometaru,nije niko od bosanaca oso napo smrdiju i cro nego su oni dosli napast Bih i bosance staj trebalo spustit ruke da kolju a oni koji su spustili nisu sad medju zivima poklani su i u masovnim grobnicama,nemoj mijesat zabe i babe.
Bakijato prijatelju dobro to stoji ali jedno je kad okrivis ove nacionalisticke morone a drugo kad iskalis bes na celom narodu razumes? Ja sam rodjen 1996te pa se opet ponasam ljudski prema Bosancima i Hrvatima dokle god oni mene postuju. Zasto mene neko treba na primer da mrzi zbog bolnih zlocina tamo po Bosni itd. kad ja em nemam veze sa tim em ne podrzavam tako nesto. Razumes?
Prikaži sve komentare (486)