Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt genocidasima :)
Smrt pedofilima
arieltrix@ sta buncas genocidna kujooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakva TEŠKA ZLODJELA MASOVNIH razmjera sa DUGIM vrijeme trajanjem, nisu mogle sprovoditi izoliranje šačice ljudi, odmetnika, osvetnika ili pojedinaca paramilitarnih grupa kako se to danas želi prikazati, već je to ZLODJELO čitavog političko-vojnog i policijskog aparata, OD VRHA do DNA. Jednom rječju SISTEMSKI ZLOČIN pirokih razmjera!
naravno bas tako i zato pisem opet SMRT SMRDIMA
nista novo od genocidnog srpskog naroda...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma jasta,bacani lavovima,hahahah,prejaki ste,mitomanija ce vas dokusuriti.Umjesto da naucite lekcije od nas Srba 1992,vi pravite iste,ako ne i vece greske.
Nije do puteva, nije do vozila, jednostavno do IDIOITLUKA kome svi doprinosimo, jer nam manjka KOLEKTIVNU svijest. Ma čim vidiš nekoga da ulazi pijan u vozilo, da divlja za volanom, ugrožava druge.... nazovi 122. Prijavi ga bez razmišljanja računajući da činiš dobro djelo i da ćeš MOŽDA SPASITI NEKOGA...
da su turci koristili Kondome:) danas smrda nebi bilo,ali jbg nisu kondomi bili izmisljeni...
Koju ti je prapradeda slavu slavio poturceni srbine tj balijo.
sudac Mustafa Pasic@ Koje tebi hebavao mame,seke,zene,sestre,provjeri DNK imas vise turske krvi nego Erdogan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dame i gospodo a sada čudovište:SRBIN!
Nebfrini se ti poturceni srbine, tj izrode cudovista.
ma ja i E.T. je smrdin :v :v :v ,jadovi vas nitko više u niš neračuna,gadovi i good is ,ćast izuzetcima i so tim mislim na prove Srbe a ne ove mišance poluturke ;)
"Autobusi su prevozili i dalju i noću", kaže jedan mještanin. "Bili su puni ljudi, a iz rudnika su se vraćali prazni. Čuli smo pucnjavu danju i noću. Isprva smo čuli pojedinačnje pucnje, a zatim su počele i rafalne paljbe. To je trajalo više od dva mjeseca", kazao je mještanin, prenosi New York Times u tom tekstu. UZAS!!!
Nema sta balije po vasoj verziji svasta je bilo. Pa vi ste svoje na Markalama pobili I da vam neko vjeruje.
@sudac Mu... Ti si bolesnik. Treba te odvesti na stratiste i ugurti tvoju glupu glavu medju leseve, onda bi povjerovao. Do sada broj iskopanih leseva zrtava je preko 400, to se bar lako moze utvrditi i provjeriti, krmak jedan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjeme im se zatrlo genocidno!
I ja kazem mamu im poturceno onu genocidnu, I sami su nastali na silu turcenjim I janjicarstvom.
Eto kako je rodjena ta republika s kojom se ponosite, citajte ovo djubradi bolesna.
Balijo samo ti svoj posao, kako ste krenuli ispasce da ste sami putovali Iz inostranstva na streljanje I to dobrovoljno.
Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!"
Bratstvo i jedinstvo, kažete? NIKAD VIŠE!
...interesantno je da ovakve clanke komunjare ne komentarisu...bas me zanima sta imaju da kazu o ovome...
Komunjare su uglavnom srbofili, a srbofilima ovakve vijesti ne odgovaraju jer im se ne uklapaju u svjetonazor i kvare im lažnu idilu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pomirenje i ti fazoni fino zvuči,ali ako se desi jos jedan rat ovdje samo treba vratiti istom mjerom, mozda cak i gorom pa da ih istrijebimo...
bjezat ces Dragane bježat, a ja cu ti pjevat onu Draganeee moj!!! hihihihi
pa i ti si musliman budalo, i tvoju pra pra pra baku je karao neki turicn , a vjera se gleda po ocu , tako da mirne duse mogu ti nazivati selam hihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
genocidnim stazama"revolucije"
Jok balijskim stazama civilizacije.
Boze sacuvaj!