Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...paša moj, ja nemam problema ni sa muslimanima, ni sa hrišćanima...ali sa budalama imam...
Ti sa svojim mozgom imas problema....
to opet nešto na moj račun :'(
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A gdje mu je leptir masna??
CERICU ZABIO TI GA KACAVENDA....U PAK
TI SI NAS NAJVECI PROBLEM JEBO TI MATER RUMENU
kliksovci su culi negdje okolo se prica da je Ceric kriminalac pa valjda isfrustrirani napamet pljuju po covjeku, osjecaju to kao obavezu. I sami znate da pojma nemate o cemu pricate, nemate nikakve ni indicije da je covjek lopov...stvarno se sramite. Kako ne vidite da nam srbadija podvaljuje da se medjusobno mrzimo, pa naseg bivseg vrhunskog vjerskog vodju pljujete ovako...i kazete da ste muslimani? jeste po imenu samo. bruka i sramota, nema glupljeg naroda od bosnjaka
E moj Cericu lopino jedna pa najveci problem i lopov si bio ti trazio je 10 000 km da dodje na otvorenje jedne dzamije u jednom malom selu jel udobno sjediste u tvojoj X5 sa koznim grijacima sjedista ?????
pa *** li ti tu kapicu lopovsku ja sam bosnjak al je *** kad je svako nosi kriminalac jedan
*** ja tebi mater stoko jedna,ti si bosnjak koliko sam ja eskim
Ateizam vas je odveo do razjedinjenosti, medjusobne mrznje, slijedjenja onih koje ne treba uz alkohol do alkoholizma, od drogiranja do statusa propalog covjeka, od bluda do prosjackog stapa....a sve ovo vuce ka psihockim oboljenjima...sve vam smeta, samo sami sebi valjate ili i na sebe dizete ruku---sve ovo gore navedeno i jos mnogo loseg danas rade oni koji nose muslimansko ime (a o nevjernicima da i ne pricam) Sve je tako jasno al izgleda da ne vidi svako. Bez edeba,bez AHLAKA nema ni alima ni muslimana......
Bas takvi kao ti,lopove...
ne mogu vjerovati...jest ovaj Cerić pametan..
JEST PAMETAN JEBO ON MAMU SVOJU.....PA SESTRU MALO PA DIJETE MALO.....
Vrijeme je! super spot: http://www.youtube.com/watch?v=YPWaDP3j0BI
Najveci problem muslimana su supci kao ti.
Praziluk
Dam ti ja kitu?
Praziluk
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovdje provaljen pa otisao njima bacati dimne bombe.FIRE IN THE HOLE.
Affirmative!!!Go Go Go!
UAE jedina normalna islamska konzervativna država.. čak su dozvilili gradnju crkvi europljanima i azijatima.
slažem se, najzaostalija je Saudijska Arabija,Jemen i Oman, a ostale državice tipa bahreina,kuvajta,katara imaju preko 30% stranaca koji im dođu kao robovi, bez skoro ikakvih prava,posebice na vjersku slobodu. ali kažem uae je po meni jedina normalna konzervativna država islamskog svijeta.. Pa liban je recimo do prije 50-ak godina bio većinski kršćanska država pa su danas spali na nekih 40%, a gdje su nestali kršćani?
dobro jutro il dobar dan pa jesi za to isao u skolu hodja moj. Ti to tek sad skonto....jesi levat !
Mi smo volovi u toru, jedni puhcu na zeleno, drugi na crveno, treci na bijelo-crveno, ostali na zuto i crno itd..