Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djikanska posla.
@poker ...tako je! jedan od krunskih dokaza je članak "Osveta", objavljen u Danima 6.4.2001, u kojem se opisuju zlodjela orićevih krvoloka -- a, autor je članka je Emir Suljagić!
Zna Profesor Cerić gdje se nalazi Gebelsova industrija laži i da su oni bez imalo stida i sramote da laž pretvore u istinu,boli njih činjenica da sa tolikim oružjem nisu uspjeli da zaokruže veliku Srbiju ,pa sada traže krivca za svoje poraze i Genocid koji su počinili nad Bošnjacima jer oni su obilježeni isto kao i Nijemci da su genocidan narod
Ceriću, promijenite gazdu. Tvom narodu se dogodio novi Blajburg, a ne genocid. Malo bi da koljete i ubijate, pa kada dobijete po nosu onda kuknjavom prebijate dug. Tolerancija na nivou 41'-45'. Imate svoj kalifat, pa ga tako i uredite. Demokratiju ostavite civilizovanim društvima. Ali vi bi ste u tom kalifatu prvi bili obješeni, pošto je vaše poštenje nadaleko poznato, kao i vaš autorski špijunski rad u službi UDBE.
Opet kurva o postenju, krv sa svojih ruku nikad necete saprati, ostace zabiljezeno u cijeloj svjetskoj istorij ( osim ruskoj ) da je RS genocidna i zlocinacka tvorevina !
Balince istorija je zapisala da je to bila deratizacija poturceno janjicarsko teroristickog sljama, koje cjela evropa deratizuje i tjera od sebe.
@barjaktar Šta si ti zapjenio četo, isto k'o da ti je krivo što ti je džeda napravio Tuta Bugarin poslije ulaska Bugarske vojske u Srbiju za dva dana bespoštedne i junačke borbe, khakhahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Đikani na inhalaciji...
Cericu steze li te Armanijevo odijelo po pazuhom? Neka si se ti sa SDA nakrao. Moze ti biti i za onog svijeta.. Sve su ove vjerske dzukele u BiH dobro omastile brke kradjom i korupcijom.. Vjeru treba zakonom zabraniti kafa niste u stanju na te pozicije postaviti plemenite ljude
Ako smo spali da nas ti braniš, vjerovatno sa odmora u dalekoj Maleziji kako si nas branio i u proteklom ratu, onda stvarno ne vidim budućnost mog naroda. Tu su još beskičmenjak Bakir i dezerter Fatmir Alispahić profesionalni punjač mozgova mladih ljudi glupostima i mržnjom prema svemu što nije islamsko i Bošnjačko. Ps Bošnjak sam i veliki patriota.
ovaj ceric je clan radonciceve kriminalne hrupe, on nije nikakav predstavnik muslimanskog naroda, obican lopov
sta, vidi da vise nije tako popularno biti hodza pa promijenio odijelo. :D
Jes ovo smrad od čovjeka u pm...
Mustafa Cerić, 2006: "Ovako kad vas vidim ne mogu da prepoznam ko je Bošnjak a ko Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. ...Zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci..." Da Bog sačuva!
Đikan
ti si bio mocan za sebe i one oko tebe
jooooj gledaj hinjavog pogleda.. ko o cemu kurava o dzenosajdima
@<!--@jeli ba jesili ti pogledao one vaše đikane od irineja do kačevende
@ko je boje havla moji nisu..samo ..hajde da jednog po jednog analiziramo? Zasto odmah trcis za irinejima...da bi u glavi neki balans napravio? Kome je to bitno? Ovaj je jedan nakobicniji lazov, prevrtljivac... pokvarenjak.. Za vremena komunista..udbas..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li igdje zemlja da je najrjedje u medijima prvi cojk u ovom slucaju kakav takav bake..
e moj ceriću. nema naivnijeg naroda od bošnjaka. zbog toga su i nastradali najviše u prošlom ratu. od šuplje priče nema ništa.