Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da najbolje riješenje za GRAS, a to uporno ponavljam, jeste da stave cijene karata 0,50 km.. Zašto? Sad se raji ne isplati da zbog dvije stanice plaća 1,60 km; recimo iz perspektive jednog odlaska u grad, karta u jednom i drugom smjeru iznosi 3,20 km za jednu osobu. Najčešće, kada se izlazi, zajedno idu 3-4 osobe - tim ljudima se više isplati da se 'tale' za taksi u oba smjera, nego da plaćaju kartu... Osim toga, mnogima je preskupo izdvojiti 1,60 za prijevoz, a mislim da je 0,50 km svima pristupačno. Ima raje koja imaju, ali neće da plate kartu,ali moraš biti baš 'cigan' da ne platiš kartu od 0,50 km... Dakle, smanjiti cijene karata, povećati cijene kazni i povećati kontrolu - po meni, najbolje riješenje.
to je sasvim dobar prijedlog
Ti, da vodis neku firmu, bi zaista vrlo brzo propao!
pametno oni rade, ucinit ce sve samo da oni bude glavni prijevoz u gradu, da izbace gras na bilo koji nacin ..
ako dobiju monopol bit će isto njesra
I ako dodju, bice vece cijene nego sad u grasu jer su iz centrotransa trenutno pokupili samo profitabilne linije. Zasto ne voze kombije po okolnim brdima, niko se ne pita. I ne samo to, centrotrans je skuplji od grasa! Nisam uposlenik niti jedne od firmi ali znam sta govorim.
da su karte jeftinije, sigurno bi ih i placao, ali ovako ne. trenutno me jeftinije gorivo dodje :)
Svaka normalna vlada bi jedva dočekala da izglasa neko snižavanje cijena kad već ima volje za tim, jedino ovdje se manipuliše na štetu građana na svaki mogući način.
Dok se oni nakane da spuste cjene rusi ce podici cijenu nafte i onda ga mozemo svi kolektivno famflati. Od suplje nema nista ili odmah uciniti ili se okanuti suplje.
vidi t urska posla, što zavlače ljude, recite može ili ne može pobogu
ukinite gras ionako propada ko žeton,sem trola i tramvaja-to ostaviti, pa uspostavite sve linije,umjesto onih starih žutih kombija ko sadrina nove...Hrastovi,Sedrenik, Breka itd.... pa onda snizite karte... :)
pa prvo uspostavite sve linije i ukinite gras kombije hrasno,Sedrenik, Breka itd.... pa onda snizite... :)
Centrotransove "snižene" cijene su veće od cijena svih drugih prijevoznika.
na ftv-u veliki okršaj sda/sds vs sbb/snsd, ahmetović i pandurevićka vs nekih debelih iz sbb-a i snsd-a
zanimljivi su :)