Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga je kako na onoj bjelasnici, ulazu samo u hotele i apartmane, a nista ne rade na tome da poboljsaju uslove nama koji dodjemo da skijamo i od kojih im prakticno ovisi sve. Iako sam iz Sarajeva, iako mi do Bjelasnice treba ne punih pola sata, ipak mi je draze otici na Jahorinu jer je razlika bukvalno nebo-zemlja.
Nova " elita" napravila sebi a sve seljak do seljaka.
Pa nije ti ni Jahorina puno dalje. U čemu je problem što si "iz Sarajeva"? Nije Jahorina preko svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav turisticki potencijal imamo nismo ni svjesni sve to ide sporo na bolje al ajde makar ide u zadnje 2-3 godine ali moze jos bolje.
Kod nas uvijek sve spremno i istovremeno sve u kurcu ... fenomen-alni smo pa to ti je ...!!!
Svaka nasa planina je lijepa, Bjelasnica i Jahorina su uvijek bila atrakcije, ali ne moze se poredit Bjelasnica s Jahorinom. Bjelasnica je nekad gospodska bila sad je najezda ortodoksnih seljacina!
Akobogda da zima prođe bez snijega... Ko ga voli, dabogda mu u kući padao! Hebe mi se za planine, nisam vidio igmana ili Bjelašnice od 2001, a kad ću, pojma nemam.
U Cazinu sa sniga.
'.....planine spremne za zimsku sezonu...' i ljude koji su se obogatili u demokratiji, sirotinjo crkni kada nemaš mozga.
Ulazite u nove staze, zice i sadrzaj. Ovo je sramota cekas 20 minuta u redu zvog 4 minuta skijanja.
Jadna je to priprema bio sam juce sa porodiceom na Velikom Polju sramota nemas gdje kafe popiti hotel feri zatvoren drugi hotel takodje zatvoren u babunu dolu radi hotel han i jedna kafana sramota ono gradjana sto je doslo a bilo ih je po slobodnoj procjeni oko 2-3 hiljade nemaju gdje kafe popiti sta ocekivati od turizma nasramotu.
Klixu, ispravi gresku sa cijenom od 5 KM.
Meni ovako bas dobro, ne mora ni grama pasti.
RAD još uvijek nije spreman jer su zaboravili da naruče so iz Tunguzije. Naruči će sutra pa će valjda da stigne do Marta, ako ne legne kakva donacija iz naše nam bratske Turske u međuvremenu, jer ne može se do Poljina Hills po klizavici.
SDA=DEVASTACIJA !!!
KO CEKA TAJ DOCEKA, NEKA ZIME,PLANINA I SNIJEGA ALI JA VOLIM, LJETO I MORE.