Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj odbio. Mogao si pravit sranja, sad ne možeš doći na suđenje jer te boli zub? Ima da dođeš i da sjediš na klikerima dok ti čitaju optužnicu. Što se svi cimaju da udovolje kriminalcima. Goni ih u vražju mater. To treba davati najgore uslove življenja i patnje, da više nikad ne padne na pamet kriminal ni njima ni onima poput njih.
Gospodin Causevic je samo osumnjicen i to od strane nekoliko korumpiranih i polupismenih tkz policajaca. (pogledaj sudjenje) Na kraju, nebi bilo iznenadjenje da o ovom slucaju odlucuje Evropski sud za ljudska prava u Strazburu.
...kako naše pravosuđe radi, ja mislim da njega, ipak, za ovo sve boli onaj predio oko prepona....eh što nemam vlast samo jednu heftu..... 😉
Da se meni javio ja imam super 500mg PARKEMED iz Austrije,kad god me zub zabolio uzmem i super a sljedeci dan odmah Stomatologu... A razloga al fakat :D
hahahahahahahaahahahaha drzava za lopove,ubice i ostalu gamad
bosanska conchita
Barem nije kurcobolja ili uvobolja
Treba mu dati kurčeve kapi da ga zubobolja prestane.
hahah kao da treba u školu :D ajoj
sta mu sudite hebo vas on.. ludacku kosulju do krja zivota,,, bolesnik
Za sta ova drzava trosi nas novac ... Nevjerovatno!
da li se on sisa kod zenskog frizera?
ko reality show