'Nova briselska strategija'
0
Catherine Ashton naredne sedmice dolazi u BiH
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadnismo mí koad nam ovakvi trebaju da naprave red u kuci nakon rata kojeg su nam oni servieali,a sada zele da nam toboze pomognu,Dodik radi po njihovim receptima ami to sve mirno posmatramo dok oni Volovi u sarajevu idalje kradu i mirno KOMENTARISU o Bosni sta kako kuda.... dok nas jednog Dana ne naprave manjinom u rodjenoj Drzavi
Yebo ti zemlju kojoj ja pomazem ovaka retardirana
Mislis sto traze 3-ci entitet ili zato sto hoce da izglasaju referendum koji je protiv daytona?
Baba je u pravu da treba smiriti tenzije , ali neka to najprije objasni muslimanima. Oni su ti koji danas najvise rasturaju BiH. BiH bi trebala ostati jedinstvena. Medjutim, uz ovakvo ponasanje najbrojnijeg ,ali ne i jedinog konstitutivnog naroda, nisam bas siguran da ce takva i ostati.
sve saveznice su priznavale ravnogorski pokret ,prema tome nema sta da se ti pitas.
Da li je reč o istoriji ili ideologiji Ko je u ime građana Srbije odlučio da nabavi specijalnu sondu da ispod zemlje traži posmrtne ostatke generala Draže Mihailovića? Koliko će ta potraga koštati poreske obveznike i da li se to radi po nalogu Vlade Srbije ili neke stranke? Ko će od srpskih političara, ako se i pronađe grob generala Mihailovića, kleknuti ispred tog groba? I hoće li sve ostati samo na generalovom grobu? Ako su neke stranke već sebe etablirale kao baštinike generala Draže, koja to stranka danas u Srbiji nastavlja tradiciju partizana? Dozvoljavam da ima i onih koje zaista i danas interesuje šta je to pisao Kalabić drugu Krcunu kada ga je uveravao u „svoju časnu reč” i oko toga „da će pečenje, kolač i žito spremiti žena našega brice”.
BILI TI NJU J.eBa.vao ,sve zarad domovine aa?
Dobrodosli u BiH-u G-djo Ashton! Bosni i Hercegovini treba demokracija i zivot a ne diktatura i apartheid genocid tvorevine i srbskih terorista ko sto su spiric, dodik, plavsic, kuzmanovic itd...srbski genocidasi imaju u planu unistenje drzave BiH-e po svaku cjenu, opet ce oni rat i etnicka ciscenja i silovanje, pomozite G-djo Ashton da nasa drzava BiH-a postane jedna normalna drzava s jednim predjednikom, policijom, parlamentom,budzetom i drzavom svih njenih gradjana! BiH4EVER!
aj der mi pristavi kaHvu.
@El Muhamed TI BI MOGAO PROMIJENITI SVOJ NICK I UZETI NEKI PRISTOJAN, OVAKAV KAO MOJ...
Gdje pjeva???Je li u Zetri ili na Skenderiji...Koliko je karta za CIRKUS??? PA U PALESTINU \"DOLAZE\" IMA PEDESET GODINA NEPRESTANO , PA KOGA BOLI K U R A C ZA TO??? NIKOGA I NISTA SE NE MIJENJA..
Zamolio bih agresivne i neprijateljski nastrojene Srbe da ne vrijeđaju gđu Catherine Ashton. Ova žena pokušava pomoći BiH, usmjeravajući je ka evroatlanskim integracijama. I na taj način spašava i vašu guzicu, Srbi.
ova zena se ne moze gledat koliko je ruzna . prava engleskinja
jel kod ove neki nedostatak joda ili visak ,kad je gusava ko da je iz gorazda
Ja vjerujem da ce nam ova rjesiti problem.