Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što lopov misli da on ima pravo suditi o hrvatstvu Željka Komšića? Građani i narodi BiH masovno izađimo na izbore i porazimo tzv. nacionaliste jednom za svagda. Barem sada imamo izbora: NS, GDS, SDP, Stranka kokuza itd. Imaju samo dvije strane, lopovi i mi. Možemo pobijediti ako budemo jedinstveni.
Slazem seCovicu..Kao sto smo se dogovorili.. Tvoj Dodik..
Hoce, al malo morgen. Gnjide za se ne sjecate da ste vi prekrsili dogovor kad je trebao biti izabran gradonacelnik Mostara. Tako da mozete zaboravit premiersku poziciju posto niste jos narasli.
@musko......ti de-bilu i nemas svoj identitet kao sto ne stavljas ni svoj nik smr-do vec se potpisujes tudzim !!!!! Svugdje u EU gdje god koga pitas sta je prvo ce ti reci englez......svedjanin....danac.......francuz.......a ne ja sam pravoslavac.....katolik ili muslioman.........samo u tvojoj seljackoj zatucanoj i isfrustriranoj glavi i takvih maj-muna poput tebe je to naopacke.......jeli kad te pitaju odakle si.....ti kazes ja sam katolik ili iz Bosne.........a i za Turske i Auostrougarske okupacije moronu nasa drzava se zvala BiH.......a bogami i za vrijeme Jugoslavije !!!!! A ti nisi ni jedno od pobrojanog vec si ti po nacionalnosti obiicni konj izgleda !!!!!!!
po kojem li on cvrstom redu zove majstore kad kucu gradi
nacionalnost nije isto sto i drzavljanstvo!po nacionalnosti sam musliman ali sam drzavljanin BiH,jedine drzave i nemam rezervne(kao neki)!problem je sto su posle rata dogovoreni nacionalni kljucevi.smislili su ih isti oni koji sjede danas i znaju da ce pobijediti i imati svoj dio kolaca.jelzaista mislite da ih briga da li je neko strucan ili nije.bitno je da se postuje nacionalni kljuc(koja glupost) srbin hrvat musliman(bosnjak).nekad davno smi svi mi zajedno bili Bosnjaci jer smo dolazili iz jedne zemlje zvane Bosnia_bosniaks,dobri bosnjani,i td!
Da li i clan Predsjednistva BiH iz reda hrvatskog naroda mora biti Hrvat ili moze biti i Zeljko Komsic ili Martin Raguz
Dragan Čović = MAGARA.C
Nista Dragane nebrini, ima dobrih Hravata,ali ne u tvojoj stranci
@musko Musko ti se mame glupe na\'ebalo
Ja mislim, ako ćemo mak na konac, da budući predsjedavajući treba da bude ĆELAV.Nešto ne znam dali je ikako bio, a pobogu i ćelavi žive u Bosni i Hercegovini.
I ja sam za profesora Domazeta, izuzetan i vrlo stručan covjek, ali on nije po mjeri \'\'pravih \'\' Hrvata. Joj na sto smo spali...Cović je obični kriminalac i da je ovo normalna država odavno bi on i njemu slični ( a ima ih u sva tri tabora) ležali u zatvoru, a ne još uvijek sjedili u svojim foteljama i kontinuirano pljačkali ovu jadnu zemlju i njene građane. Ali neka, treba to nama, kada nam je jedino vazno ko je iz kojeg tabora pri čemu pamet, naobrazba i ostali kvaliteti nisu bitni.
Tako je, rode, i svi sandžaklije su Srbi ili Crnogorci i to je odavno trebalo reći narodu a ne da im se Fahro kandiduje
tukac mutavi, kakav i jesi ne zasluzuje bilo kakav odgovor, ali eto ja sam glup pa cu ti reci... Bosanacihercegovac nije nacionalnost gluperdo, to ste vi retardi sebi umislili, nacionalnost ti je Srbin Hrvat i od 92 Boshnjak...sutra kada preselim u Austriju hocu li biti Austrijanac, ili u Hrvatsku ako ode, da li sam ja Hrvat....gluperdo
hjd\' ti. Had\' ti, molim te!