Povodom posljednjih incidenata
0
Budimir pozvao navijače da ne podstiču mržnju
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI ZNAMO ZA NEREDE NAVIJAČA NA CIJELOM PROSTORU BOSNE I HERCEGOVINE JER ZEMLJA U KOJOJ SUDSTVO RADI NA TRI DJELA I SPROVODI ARŠINE KAKO KOME ODGOVARA U FEDERACIJI BiH REPUBLICI SRPSKOJ I ŽUPANIJAMA-KANTONIMA U FEDERACIJI BiH.NAJVEČU GREŠKU ZA MRŽNJU SNOSE MEDIJI KOJI JEDNOSTRANO GOVORE SAMO OMO ŠTO ODGOVARA JEDNOM DJELU ZEMLJE ILI POLITIČARIMA NA SVIM STRANAMA.ZADNJI 20 GODINA MRŽNJE U OVOJ ZEMLJI I MRŽNJE OD DRUGOG I DRUGAČIJEG JE RUŠENJE OVE ZEMLJE.BOSNA I HERCEGOVINA JE ZEMLJA HRVATA BOŠNJAKA SRBA I SVI NACIONALNI MANJINA.ŽALIMO SVE INCIDENTE ALI JEDNOM U OVOJ ZEMLJI MORA VLADATI RED I SAMO TAKO MOŽEMO BITI DIO EUROPE I CIVILIZACIJE.
Pravi covjek, ljubim ga u obraz:D
ma i ja sam da se vise razduzimo u P.M eto vam vas kamenjar nama lijeva strana neretve do neuma i razguli vise dosta vas je
Muslimanski navijači su vikali \"ub.j\" \"usta.e\"... ali nisu odtranjeni s stadiona. Rasturiti ćemo mi ovo smeće od Pederacije, da dobro znate.
Toliku mržnju što bošnjaci iskaljuju prema hrvatima koji su im pružali utočište i pomoć, taj fašizam i pokvarenost nikako ne smije proći nekažnjeno. nema nijedne bošnjačke institucije ni političkog ili vjerskog vođe koji ne sije mržnju ovo kod njih je totalno ludilo.ŽRTVA SE PRETVORILO U GORE OD SVOG AGRESORA !
Čuj negiraju postojanje BiH!? De pitajte glupane gdje žive?
evo čitavo jutro dobijam mailove navijača slavije i kunu se \"draže nam nećemo više \" (al ni manje )
\"Pozivam Željka Komšića da povuče svoju kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva i na taj način dopusti hrvatskom narodu da sam izabere svog predstavnika\", izjavio je Živko Budimir u Konjicu 2010. Hrvati moraju imati predstavnike koji će se znati i, prije svega, htjeti izboriti za hrvatske interese. Komšić je možda Hrvat po rođenju, ali njegovi postupci ga čine izdajnikom hrvatskog roda“,
ustaš.a poziva na toleranciju????????
Ubi hrvata da siptar nema brata
Poturičko g.o.v.a.n.c.e se opet nešto javlja. Pazi g.o.v.a.n.c.e da ne zakasniš na iftar.
jjebite mene , samo ne nju!!!! Ne jebiite Lidiju Korać , jjebite mene!!!