Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba mi sakrivate komentar...17 negativnih ....super sdp jurisnici samo naprijed...al od istine se ne moze pobjeci....
PODRSKA PREDSJEDNIKU ZIVKU BUDIMIRU !
www.kraljevskaporodica.ba
Volio bih cuti za makar jednog politicara kiji bi prosao potpunu provjeru kao sto provjeravaju ovog predlozenog sudiju.
i ti si postavljen za predsednika fbh protiv mojih moralnih ubjeđenja pa me niko ništa nepita
i ne zaboravite...Budimira je postavio za predsjednika licno zlatko lagumdjija...bez ikakvih moralnih kriterija a ni izbornih...misleci da ce mu klimat glavom ko njegovi sdp-ovci...kakva greska dragog vodje...
ovo je fakat dno dna...pogotovo od komentara...svi pricaju o budimiru a niko ne pominje "uglednog" sudiju dzihanovica koji je dijelio pasose Bog zna kome i Bog zna za kolko...
http://ezoom.ba/vijesti/predsjednik-fbih-stiti-ubice-i-silovatelje/ je li ovo taj Budmir
Pa ovaj Budimir je stvarno čudo. Promijenio 5 stranaka, napadi Komišića da je izdajnik, pomilovo koga je stigo (zašto ?) i sad vodi priče o nezavinom sudstvu i još ima "uvjerenja" . Pa neka kaže pod čijim je pritiskom potpisao Odluku o imenovanju. Ovakve budalaštine još nije bilo.
E moj Budo ovi tvoji jarani iz SDA su ti za mandata pola zivota oduzeli..hahha
e nek si i ti priznao da su te nagazili SDAovci
E moj Budimire i ti si pukao
Budimir: Odluku o sudijama sam donio pod pritiskom ....POD SDA PRITSKOM OD KOJIH NEMAM MIRA!!!
Posljednji pokušaj Budimira da zatraži mišljenje i od Ministarstva civilnih poslova BiH o Šahbazu Džihanoviću, kandidatu za sudiju Ustavnog suda FBiH, samo je nastavak blokada i opstrukcija predsjednika FBiH. Nakon što je građane FBiH danima zavaravao pričom o provjerama Džihanovića pred Tužiteljstvom BiH, te nakon što je to isto Tužiteljstvo potvrdilo da je Budimir uz pomoć SDA lažno oklevetao Džihanovića, Budimir je sa svojim političkim pokroviteljima smislio novi način za opstrukcije.
pa ko te pritisnu Budimire,nije valjda da ti tvoji SDAovci ne daju podršku