Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimire, ministar Šćepo je jako nestrpljiv, Keljmendi traži uloženo i jako je ljut.
Konakovicu kako ide gradnja vile na Podinama? Odakle ti ba pare?
heh ,samo se kriju iza naroda... kako nije stid ove politicare,a i vas narode moj ... dok se ne dignete,nece nama biti bolje... ustanimo i recimo sta mislimo o svemu... mislim da je dosta sutnje ,i cekanja da se nesto uradi hajmo mi krenuti njih natjerat da oni rade svoj posao... ovako, stvarno ne ide ,zasto da idemo mi iz drzave mladi... pa bolje je da idu oni ,i onako nista ne rade... samo sjedi primaju lovu i ...radimo u interesu gradzana ... pazite ,nijedan od njih odgovorno tvrdim nije za narod... sve stranke su iste, samo se razlicito zovu... pozivam vas na proteste... hajmo dok jos nije kasno... pa i vandredni izbori su rjesenje ....
http://www.facebook.com/BihSportNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
Pa sine u interesu naroda je da ti ideš iz fotelje, popusti više svoje interese.
ti nam reče da ćemo morati klikati kontra sda ovdje samo mjesec dana ...a evo mi klikamo ima 9 mjeseci ?? i ništa se ne dešava a niko nam i ne plaća ...dookleeeee??? Čini nam se da je ovaj čika Živko ipak pošteniji ....
Budimire, poturico stara, nisu tebe izabrali ni gradjani a ni Hrvati jer si dobio samo 1500 glasova ! Tebe je , Budimire, izabrao Zlaja a sada si potroseni kurton i samo smetas tom istom Zlaji ... to je sustina cijele price !
Sta ti znas o Zlatku seljacicu mali !??!?! Zlatko je bio gospodin covjek prije rata u BiH i predavao je na medunarodnim univerzitetima. Taj covjek je prije rata imao imovinu od 500.000 eura, a ti sad nasao da nesto pricas zato sto su te podgrijali SDA fanatici. Sta je sa Tihicem i Bakirom koji nisu imali kasike prije rata, a poslije rata su postali milioneri. M.a.m.u vam vas nacionalisticku j.e.b.e.m ne znam samo sto se ja vise nerviram kad znam da je SDA islamistima i nacionalistima otkucao kraj u ovoj drzavi tako zajedno i vama zatucanim d.e.b.i.l.i.ma koji ih podrzavaju!
Hvala Bogu vise da je pocelo da se radi na ovome, nadam se da ce se nepovjerenje sto prije izglasati i da ce se nova Vlada formirati sa cetvorkom kao vecinom, kako bi se nastavilo sa poslom gdje se i stalo, ionako je bespotrebno izgubljeno previse vremena.
savjetnica Laura Bosnjak ? jel to ona baba propala novinarka BHT?
Za nerad se slazem, a za nacionalizam u medijima jok brate! Ima jos politicara koji to nece dozvoliti!
Nije sigurno rekao obaveza nego obveza
Zlatko je i prije rata imao veliku imovinu. Tacnije njegov otac, koji je bio gradonacelnik Sarajeva ako nisi znala. Za razliku od Tihica, koji prije rata nista nije imao, a gle mu sad imovine? ne pravi se luda
Šćepo neće ubjediti principijelnog i poštenog Budimira da ga ubaci u vladu F BiH, A i Šklajiću je ovo posljednja pozicija u vlasti, biće kao i u Tuzli, normalni ljudi kad sve čuju i vide bježe od Šćepe, ostaju oni koji moraju ili familija poput Škaljića. BRAVO BUDIMIRE!!!
Bravo budimire, ne daj se
Pa vi sto blatitie ove ljude zasto ne govorite o tornjevima i Zlatkovoj imovini koja prelazi milione i milione.
Pa odakle Tihicu pare za 6 stanova u Sa. A digao samo 80.000 maraka kredita? Ukrao ih je. On je lopov