Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da BiH pokaze zelju za suradnjom sa Britanijom i EU i posalje nekoliko tisuca vojnika u Afganistan radi borbe protiv terorizma. Britanija je jedna od najstarijih demokracija i treba ju pomoci sada kada trpi gubitke.
@Semir POTPISUJEM! svi su okolo Bosne i Hercegovine zavrsili svoje projekte i uc ce u EU-u uniju samo nasa drzava nece,pljacko je ko je htio(naravno i domaci politicki lideri)prodavali oruzje genocidnoj krvavoj fasistickoj srbiji a i Hrvatskoj,PLAN je bio UNISTENJE Bosne i Hercegovine na svakom novou.Danas isti ti koji su bili saveznic genocidne srbije(a i tudjmana-ne zaboravit) ti isti nagradjuju genocidnu fasisticku srbiju. Hrvatska je isto bila na strani genocidne srbije od pocetka srbske krvolocne agresije nad nasom drzavom(halapna politicka elita tog perioda)a danas poslije svih ratnih zlocina i genocida,koncentracionalnih logora(srbskih i ustaskih)POLITICKA elita Bosne i Hercegovine nije bila sposobna da UCVRSTI temelj USTAVA BiH-e,,jer Daytonski sporazum nije USTAV nase drzave vec samo zaustavljanje rata.TO iZDAJICE i najveci neprijatelji drzave Bosne i Hercegovine NAMJERNO IGNORISU i GAZE! BiH4EVER!
PRIJENOS-PRENOS.... ELEKTRO PRIJENOS-PRENOS DRUG MILIBAND, pomozi IM?
adi, glup si ko kur@c
A ovaj na slici jeli ljubitelj filozofije ideologije o velikoj srbiji jer je v britanija potpisala ombargo na oruzje nasoj drzavi zajedno s fancuskim krepalim miteranom.krvavi majors i hinja krepali miterand.trebali bi svi koji se osjecaju Bosnohercegovci tuzit i francusku i v britaniju ZA GENOCID! Dokaza i crno na bijelo ima! Sjetite se samo francuskih generala! BiH4EVER!
Nek ide u tri p. materine vlasko govno