Mustafa Mujezinović
0
"Brinu me najave protesta"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posaljite ih sve u Siroki Brijeg, oni tamo su bogati.
Bjezi smrdo jedan smrdljivi
Sve im dajte sto traze. Sto god ova drzava prije propadne, tim bolje.
Ma daste Vi iole ozbiljna vlada i ministri,vama bi ipod svakog nivoa i dostojanstva bilo pregovarati i dogovarati se sa \"samozvanim doživotnim predstavnicima boračkih udruženja-jal temeljnih jal krovnih isti klinac\"..Jadni ste Vi i čemerni i očito je da niste dorasli voditi ni ozbiljniju mjesnu zajednicu kad vas mogu \"isprepadati i ucjenjivati\" takve \"borčine\"kao što su šminker Radžo,portir Šišić,kriminalac i psihopata Munir Karić,\"ucviljeni\" babo Izet Ganić,njegova odvratna Kituša,hoštapler i lopov Saud Kulosman Saud Kulosman,imbecilni Safet Redžiić,dezerter Emin Švrakić...i druga mnogob rojna besposličarska bagra koja planduje,landara i lagodno živi i gle čuda na poznatoj matrici:\"U IME POPULACIJE KOJU PREDSTAVLJA\"(sVE SDA bagra besposličarska)Svi ti famozni predstavnici boračkih kategorija nemaju zajedno dana u OSARBiH,a kamoli kilometara,borbi,koliko ja sam,ako ko misli da griješim stojim mu na raspolaganju na pp dijalogu.bujrum...
ma šta mi kažeš hehehehe
Ma treba svu ovu vlast nek dadne ostavke.Ako ne odu 21-og nek idu 1.maja
mislim da premjer ne govori istinu.. ako banka trazi cenzus vojnicima i invalidima, da bi odredjeni novac ostao u vladinim kasama, zasto bi onda bio problem da ostane jos novca sa uvodjenjem cenzusa i njima.. tj, nas dragi premjer je zaposlen i u privrednoj banci, onda bi se doticni gospodin morao odreci jedne od te dvije plate.. sto znaci svi koji su zaposleni na vise funckija primali bi samo jednu platu pa neka volontiraju na 10 mjesta, ili neka se to popuni sa 10 ljudi.. tako bi nam bilo bolje..