Neopoziva ostavka predana
0
Branković želi odmah na godišnji odmor
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUPER BRANKOVICU HAJDE NA GODISNJI ODMOR,A POSLIJE ODMORA MARS NA BJELASNICU NA PRINUDNI RAD I KUPI ONO SMECE KOJE SI I OSTAVIO SA SVOJOM BAGROM GORE PO BJELASNICI,ETO TI POSLA NISTA NO SIKITIKI BRANKOVICU,A AKO NALETIS NA KOJU MINU JOS BOLJE. PA I TI SI NAS SAMO MINIRAO SVE PA SAD ZIVI NE ZNAMO KUD DA MAKNEMO SE.GDJE GOD MAKNES U FEDERACIJI MINIRANO I SVE BELAJ DO BELAJA SAMO I STRAJKOVI,GLAD BJEDA I PROPAST.STIDI SE STO TE MATI RODILA,BOLJE DA TE JE ABORTIRALA.
da bog da mu zena sa komsijom iz sdp-a svrljala!
Pošteno, čovjek se naradio, treba mu odmor.
j_e_b_e_m ti mamu u p_i_č_k_u glup si kao k_u_r_a_c
KADA SE VRATIS SA ODMORA IDES U ZATVOR MAJMUNE ODVRATNI!!!!!!!!
lele lele........ gdje li će sada međed jedan ko je sljedeći koga će u crno zaviti ... ima li telekom jedno mjesto - savjetnika ili nešto slično
Hoce li ljetovati u Neumu,eno ima jeftino soba za 25 KM dok nije pocela sezona! :(
sta na odmor ?!?? na elektricnu stolicu treba tebe poslati pizda ti materina
Bravo premijeru Ni pocetak imena premijer ti ne mogu napisati velikim slovom jer si nas dosadasnjim radom toliko zaduzio da te spominjemo na svakom koraku a idi ti na odmor jer si se namlatio sirotinjskih parinja pa vidi imal koja pojeftina vila na moru pa nek ti bicakcic pripomogne da je pojeftino kupis da se nebi puno istrosio kao za Sarajevski stancic od 150 m2. Dabogda ti zemlja kosti izbacivala.
Pa obični službenik kada ide, mora svoje repove na poslu pospremiti, čuj od bi odmah na odmor....pa bio si ljetos, pa zimus, otkud ti toliki odmor? Nećeš valjda uzeti i za 2009 odmah.ti k\'o biva zaradio ga? Znaš li da ti radnici često nisu imali uopše odmora niti kakvih prava, mislim i na one prijvaljene, o neprijavljenim neću da pričam. Kako bi bilo malo kući da idešp, da vidiš kako je tamo povratncIMA U TVOM KRAJU? ONDA MOŽEŠ ISKORISTITI SVOJE MENADŽERSKE I DRUGE SPOSOBNOSTI (DOBAR INŽINJER) Može biti da ti damo plastenik i motkultivator, pa ti preživi kao i tvoj narod tamo....Što, ne valja, znaš li koliko je inžinjera i ostalog stručnog kadra palo na niske grane, ti si samo bolji mešetar od njih, ne i inžinjer. Znam jednog inžinjera, koji je bio pravi inžinjer, projektovao i pravio mašine u jednoj našoj poznatoj fabrici. Sada umire od raka, nema ni osiguranja niti što...A on je godspodin za tebe, a država ga pušta da umire kao prosjak, pa mu u rodnom gradu skupljaju za lijek.
sada ce Ophodjas na njegovo mjesto....jos veci belaj....\"oci su ti kao more u plicaku\"....
Jel\' podigo regres za godisnji?
KADA CE BRANKOVIC U ZATVOR?????????????????????
Ti si stvarno papcina...tvoj dnevni red je ocit, ali ne zaboravi da su Bosna i Bosanci imali i vece probleme od tebe i tebi slicnih.....
ahaaa, na godisnji... ma, ja!