Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sve je pocelo s alijonom deklaracijom ; - nece biti rata mirno spavajte a u ratu: - borci, jest ce te zlatnim kasikama a poslije rata: - postavljen evnuh Tihic eto dokle je islamska stranka dovela BIH. Znaju age i begovi da samo nepismena raja moze za njih glasat. jedino rijesenje je potpuna zabrana rada nacionalnih i vjerskih stranki. a one koji to ne zele prihvatit optuzit za kriminal i poslat na dugogodisnju robiju.
kad nam u parlamentu budu sjedili doktori ekonomije i prava onda cemo to u pozitivnom smislu osjetiit na nasoj kozi... a dok sjede ljudi srednje strucne spreme, mesari... mozemo sanjati o boljoj buducnosti...
ma da, najlakse dizati nove kredite i zaduzivati drzavu i gradjane, dok ces ti kad-tad zdushiti, sit i pun love, mafijo jedna, ali neka, nicija nije do zore..
Eeeeeeee moj Brankovicu, sada si se sjetio da je kriza. Idi da te ne gledamo vise lupezu