Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja naravno sve što nije vama po volji odmah proglasujete politički montirano???ma idite u tri p......m........U vladi rade pravnici sa završenim mejtefom iliti kursom al bitno je da su članovi VAŠE partije.
Za ovakave izjave i napade na svaku odluku Suda, a koja nekome nije po volji, treba kazniti min. kaznom zatvora od 5 godina TESKE robije. Ne vjerujem ni ja nasim sudovima slijepo 100%, al ida je bas svaka odluka politicka, to je vec previse...
hahahahahahah BiH zemlja seljaka (i ja živim u BiH) 99% pokupovane diplome, i svi to znaju ali šta im mogu kada je sa kupljenim diplomama ogromna većina. Seljaka zapalo, seljak vlada, to nema obraza, kulture, pameti znanja a guzici se ne boji jer u ovoj zemlji od raspadaJugoslavije ni za kakav namjeran ili slučajan propust nije niko odgovarao ovvdje NIKO NEĆE ODGOVARATI NI KADA BiH POTPUNO PROPADNE! Stid me, u zemlju propadam od sramote ko mi predstavlja državu, VIDI TE LI SE NAŠE VOĐE
hebote, kad god nekome u ovoj drzavi odluka suda nije po cejfu ond aje to politička odluka, majorizacija, diskriminacija, ulazu se zaštite interesa, itd......
Sto sada krivite ove. Krivi su oni koji su im dali svoj glas.Ako politicar nema dovoljno znanja, pitam se, sto mu dajete svoj glas? Zapitajte se sami, pre pocnete negativno dijeliti ocjenu, koliko istine ima u mojoj izjavi.
Vama gospođo i vašem šefu, naravno, će se svakako suditi i personalno. A da se nezaoravi i SDA-u sa Žutim, SBB-u svakako, a šefu im se svakako vć sudi!
Ja frke majko moja... kažu sve ispolitizirano..izgleda i odlazak u WC ako nismo politički podobni biće da je ispolitiziran..
Kako god zvučalo sada će fadil u novi zakon o radu unjeti onih par promjena koje je htio a na uštrb radnika a ona telad iz parlamenta će ga usvojiti svakako. Cigani će i ovu situaciju iskoristiti na našu štetu, a mi svakako šutimo.
ona kao iznenadjena.zna ona dobro kako je donesen zakon.nego se pravi blecak
Politcka odluka je bila i usvajanje zakona, djubrad jedna fashisticka,.
sto to sda i hdz stalno nesto rade protiv drzave i naroda. A sve sami vjernici par exelance
Ha ha haaaa, Da se čovjek krsti i levom i desnom ( a i krst se na slici vidi , pa nam je svim lakše ) , samo ne znam da li bi bilo upitno da je predsedavajuča doma uz ovakvu , skandalozno izjavu , još bila i osoba koja bi umjesti krsta imala neko drugo , javno istaknuto versko obeležje , a da njenu pojavu i izjavu onda smatramo relevantnom???? Za vas su sve odluke koje nisu na stožernikovom kursu , političke. Jesu li političke odluke i kupnja auta za 200 hilj. ,slanje nepodobnog konzula i..
kaznite ovu blebu za jezicinu :D
Sto su od Fahre i Avaza pokupili fazone. Sve sto je protiv njih je politicki montirano. U normalnim drzavama se odluke Suda postuju bez pretjeranog komentarisanja.
U negdje i nekoj normalnoj zemlji sud je krajnja instanca, i negdje i u nekoj tamo zemlji se presude suda ne komentarišu, nego se prove. Ali samo negdje drugo.
Pa od kako su me rodili sve mi je u zivotu izpolitizirano, od hebenog Jezera preko skolovanja, rata, "mira" , zaposlenja pa cak i ljubavnih avantura, gdje god sam bio sta god radio sve su bile politicke i prljave igre... tako da me boli khita za politiziranu odluku ustavnog suda i neustavne odluke ili ustavne ustvari boli me khita za sve... jedva cekam da dodjem kuci istusiram se i malo odmorim, a onda odo na "termin" da i ja zabijem jedan ;)
Kako te nije stid izjaviti nešto tako što u krajnjoj liniji znači da ne postujes Ustavni sud fujjjj....
kad politika vrši pritisak na pravosuđe onda je to u redu, kad sud donese ispravnu odluku ona je ko biva politička..... dosta više i tebe Bradara i svih vas tzv političara
SDA idioti ... Nema od vas hljeba ni za 100 godina ...