Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitetnije življenje nakon uvođenja videonadzora nad građanima ?? MOGU SE OKUPITI I TO, i ne daj bože TRAŽITI POSAO ŠTO IM JE SDA VLAST obećala !! iako im posao ne treba za kvalitenije življenje NEGO KUĆA -DŽAMIJA-VIDEONADZOR !
flaq samo da te podsjetim da su Gorazde i Teslic a mozda jos i Siroki brijeg jedine opcine u BIH koje nemaju problema sa nezaposlenosti.U ove 3 opstine dolaze iz susjednih opcina na posao.Video nadzor svakako podrzavam jer isti ti nadzori su diljem razvijenih zemalja u EU