Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je napravila neprijateljski i nemoralan čin prema BiH onog momenta kad se stavila u funkciju pokrovitelja negatora genocida nad Bošnjacima. Daleko im kuća od naše bila. Odje3 Lavrova od strane Komšića i Džaferovića je najviši državnički akt u Bosni od Dejtona do danas. ❤️
BOSNA BOSNJACIMA dosta uljeza i katolickih i pravoslavnih! svi su dobrodosli u Bosnu ali kad prihvate da je ona prije svega Bosnjacka..isto kao sto je Srbija prije svega srpska !!!
@samir.omerovic.142 Ti si glup ili neobrazovan? Ili mozda oboje
Jao ovih muslimana što su dosadni , mali od Alije pokušava stvorit islamističku državu jer babo nije uspio, nemože Bakire nitko vas ne voli
Rusi napravili BIH u SFRJ kao komunisticku tvorevinu, izgleda da ce je morati i razmontirati. Sta ti je sudbina istorije.
Kazaz,Bajtal ili ovaj treci?Svi isti supljoguzi.
sve tacno!
Gospodine kakav si ti intelektualac a ne znaš tko predstavlja hrvatski narod u BiH. Sigurno nije Sejdo.
Lazni intelektualci hahaha ne ide to
Upravo to gospodine Intektualac. Zašto niste savjetovali Džaferovića i Komšića. Putin je dao izjavu samo tri dana poslije referenduma za večnu vlast dao na znanje da bez njegovog odobrenja nema nikakvih promjena u BiH inače ugrožava se sigurnost. 5 mjeseci kasnije je došao Lavrov da potvrdi situaciju i da kaže da su oni sad direktno uključeni u sve, da li to EU ili SAD žele ili ne. Moglo se sve izbjeći da se Federacija požurila u EU. Sad je kasno.
Pametniji nego ovi u Federaciji , 😁
NJET !!!
Niksicu prifati se traktora i idi frezaj njivu Mevlinom sunascu u Banovicima. Bisera me odusevila !!!! Jos kad ga zakuca sa Kulinom ja mislim da Laktasenku i sad usi bride. Ako Vojin i Niksic znaju 2 recenice o Kulinu banu iebte me !!
Dobro je da se napokon jave i intelektualci iako sam mislio da su izumrla vrsta pod SDA vladavinom.
Pravi šamar činu bi dobio da se uložio veto na dolazak ruskih diplomata. Kada su vidjeli protokol trebali su obustavi dolazak, baš kako je Milorad blokirao Đukanoviću da dođe u BiH. Ali i ovaj postupak je napravio veliki bum u Svijetu. Svi prenose šamarčinu Rusima
Dodo,izgubices borbu sa rusima i zapadom,zapad ce te poslati dje i Slobu