Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuži bandu!
Nije ovo jedini slucaj otimanja zemlje od Bosnjaka,i tacno sve je to smisljeno na vrhu od Dodika a on kontrolise i sud RS.-a.Ali ne treba im omoguciti to treba ustrajati i sa vrstim dokazima ih onemoguciti u ovoj pljacki.
Tuziti ih samo treba bandu srbsku.Treba im mine i bombe pobacati gdje to grade da se unisti.Nema drugog rjesenja SILA JE ZAKON.Zao mi je nane FATE koja ima crkvu u svojoj avliji.Ko ce njoj pomoci da nece mozda Bakir ili klemponja.NE ONI CUVAJU SVOJE GUZICE ZA FOTELJE!
Emir Kusturica izdao svoj narod,pa će i vas srbe.Njemu je važna lova,a boli njega i za vama i za nama.Uzeo čovjek pare za izgradnju,pa skuplja i ruši stare gradževine po RS. Ušta potroši nolku lovo?Tako je bilo i u Srbiji.
ako katastarski i gruntovno polažu pravo na zemlju nema te vlasti koja može to oduzeti.........
povrat nacionalizirane imovine je na cekanju. jos nema zakona. nekima ce biti vracena,nekima isplacena. sad bi gospoda da su privilegovana i traze da im se vrati imnovina. pola sarajeva ,ma pola bih je uzurpirano. neka traze njihovo pravo,ali ne mogu da pljuju jer je situacija slicna na citavoj bih. veliki komad zemlje potrazujem u sarajevu...da mi vrate 10% bila bih na konju.
ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO, temelj naših naroda!
Pa "Baba Vanga" trenutno važeća klasifikacija u BiH koja pokriva sve slučajeve (bez izuzetka) je sljedeća: (1)-Srbi, (2)-Hrvati, (3)-Bošnjaci, (4)-Ostali. Reci mi , koja si ti vrsta komunista ?
Kad već pričaš o bratstvu i jedinstvu, koja ti je vrsta komunizma ideal u životu: (1)-Diktatorska ( Jugoslavija, Kina, Sjeverna Koreja, i t.d. ). (2)-Demokratska ( Venecuela, Španija, Njemačka, i t.d. ).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ROKOVI ( VRIJERME U DANIMA ) ODGAĐANJA PRAVDE: A kakva je situacija sa Gospođom Fatom Orlović ? Hoće li ikada od dana pokretanja njenog slučaja proći maksimalni zbir svih dana blokiranja njene imovine, nakon čega bi njen slučaj dospio na međunarodni nivo ?
Postoji li maksimalni rok nakon kojeg će slučaj Fate Orlović biti rješavan na međunarodnom nivou (izvan BiH) ?
Prisjetimo se da srbika kretenika osim uobičajenog fizičkog nasilja koristi i metode psihičkog slamanja Fate Orlović. Postoje li još kakve metode odgađanja ? Šta misliš na kojoj instanci je trenutno slučaj Gospođe Orlović ?
Eto, u RS sličan ili isti problem imaju i građani srpske nacionalnosti, ali ne...sve je upereno protiv Bošnjaka... To je problem kapitala i građanstva u cijelom svijetu i nije eksluzivno stradanje Bošnjaka. Vulići u Banjaluci imaju sličan problem, zatim Muzej savremene umjetnosti itd...znači šupljak...
Can we just get along and have sex?!
kusturica ce snimiti film o tuzbi
Ne zavaravajte se. U vrh glave možete dobiti nešto para i to je to - Andrićgrad, simbol Republike Srpske će biti izgrađen.
e bas si mi ti realan!!!To sto ti baba ima 162km penzije i sto nemas za kifle to nije bitno,bitno je tebi da se se gradi Andricgrad...a nemas ni za ulaznice tamo...al eto...hajd skontat cete i vi jedan dan!
ma ne bi to oni